Hirdetés
. Hirdetés

Apró, de fontos újdonság a YouTube mobilappjában

|

Az asztali változat után mobilon is beállíthatjuk a sötét hátteret.

Hirdetés

Hirdetés

A YouTube egy új, sötét témával egészíti ki mobilos applikációit: először az iOS kapja meg az újdonságot, majd az Android következik.

Az új téma aktiválásához egyszerűen lépjünk be a YouTube fiókunkba, és a beállításoknál válasszuk ki az új "dark theme", vagyis "sötét téma" lehetőséget.

A YouTube az asztali változatához már tavaly hozzáadta az új, sötét módot, és a cég állítása szerint a felhasználók úgy megkedvelték, hogy ez lett az egyik olyan szolgáltatás, amit a legtöbben követeltek a mobilos applikációkba.

Ahogy a neve is mutatja, a sötét téma megváltoztatja a YouTube felhasználói felületét, és a fehér hátteret feketére változtatja, aminek több előnye is van: jobban idézi a mozik hangulatát, egy kicsit energiatakarékosabb, és esti, vagy gyenge fényviszonyok között történő filmnézések alkalmával jobban kíméli a szemet.

Az iOS felhasználók már most birtokba vehetik az újdonságot; az androidosoknak egy kicsit még várniuk kell a sötét módra, de a fejlesztő azt ígéri, hogy a megjelenés ott sem sokág várat magára.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.