Hirdetés
. Hirdetés

Art Nouveau telefon a Panasonictól

|

Az új készülék technológiai paramétereiről egyelőre semmit sem tudni, de sokat várnak az egyedi megjelenésű telefontól.

Hirdetés

Christina Tapp illinoisi egyetemi hallgató dizájnterveivel valószínűleg még találkozunk a jövőben. A képzőművész a Fossil vagy az Olympus mellett most a Panasonic brand alatt is közzé tette egy készülék terveit. A tollra emlékeztető telefon érdekes megoldást kínál a "tárcsázásra", a Panasonic által biztosított háttér pedig arra is garancia lehet, hogy a készülék más funkciói is figyelmet érdemelnek majd.

artnouveau.jpg
Panasonic Art Nouveau

Az új koncepciótelefon nagyban emlékeztet a Futiro által készített tervekre. Az ír cég Skype-képes VoIP-készülékei a januári CES-en mutatkoztak be, és az olasz Solo (Egyedül), Terra (Föld) és Luna (Hold) névre hallgatnak. A fekete színű alapmodell, a Terra látványos, egyszerű dizájnja mindössze 4 gombot tartalmaz, és a technikailag egyébként nem túl jelentős telefonokat sokan üdvözölték célszerűségük és merész kialakításuk miatt. (A Gadget Road kellemes képzavara szerint a ketyerék Naomi Campbelljéről beszélünk.)

terra.jpg
Futiro Terra

A Panasonic Art Nouveau útját a jövőben is figyelemmel kísérjük majd, a pontos paraméterek nyilvánosságra hozataláig pedig gyönyörködjünk a formatervező munkájában. A látványtervek természetesen nem mindenkinek lopják majd be magukat a szívébe, de egy hasonló koncepciótelefon mindenképpen jó példa arra, hogy nincs technológiai akadálya a téglaformáktól való elszakadásnak.

olymp.jpg
Christina Tapp tervei az Olympus számára

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.