Hirdetés
. Hirdetés

Árvízi mentés

|

A Kürt Zrt. ingyen vállalja az adatmentést az árvíz áldozatául esett merevlemezekről.

Hirdetés

A Kürt Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. a július első napjáig beérkezett, az árvízben elázott, megsérült számítógépek adathordozóinak adatmentését vállalja ingyen, hozzájárulva ezzel az évszázados rekordokat megdöntő méretű árvíz okozta károk enyhítéséhez.

 

Az adatmentők felhívják az érintettek figyelmét, hogy az elázott adathordozókat mielőbb jutassák el a Kürt munkatársaihoz, mert a korrózió napról napra csökkenti a mentés esélyeit. A szakemberek hangsúlyozzák, hogy az elázott adathordozó eszközt hajszárítóval szárítani, vagy beindítani az elázást követően szigorúan tilos, mert az súlyosabb problémákhoz, vagy akár végérvényes adatvesztéshez vezethet.

A Kürt munkatársai az ingyenes adatmentést megelőzően ellenőrzik, hogy valóban árvíz sújtotta területről származik-e az adathordozó, s valóban az árvíz okozta-e az adatvesztést.
A világhírű adatmentési specialista cég korábban a 2010-es árvíz után, 2005-ös New Orleans-i hurrikán, a 2004-es távol-keleti cunami és a 2001. szeptember 11-ei terrortámadás után is felajánlotta adatmentő kapacitását a károsultaknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.