Hirdetés
. Hirdetés

ATEN IP-alapú KVM megoldások

|

Az IP- alapú KVM switch jelenti a KVM switching technológia következő generációját. A hagyományos KVM switch-ektől eltérően az IP-alapú switch egy digitális eszköz, amely meglévő hálózati architektúrát használva biztosít távoli (over-IP) hozzáférést a KVM-hez és ezáltal a rendszerben lévő gépekhez is.

Hirdetés

Mindezen túl, a digitális KVM switch-ek veszik a billentyűzet, a video és az egér analóg jeleit, digitális csomagokká alakítják, kódolják és tömörítik azokat, hogy biztonságosan továbbíthatók legyenek TCP/IP hálózaton.

Az IP-alapú KVM switch-ek legnagyobb előnye a rugalmasság. A felhasználóknak nem kell közvetlenül kábelekkel és hosszabbítókkal a switch-re kapcsolódni. A kábelezés helyett elegendő csupán a meglévő hálózatra csatlakoztatni az eszközt, és így minden hálózaton lévő gép könnyedén elérhető – legyen az folyosón, az utcán, vagy a világ másik felén.

Fő tulajdonságok
-Beépített 8/16/24/32/40-Portos KVM switch
-Centralizált szervermonitorozás multiple bus session-nel
-Egyedi SPHD/RJ-45 csatlakozók, melyek lehetővé teszik a teljes 8/16/24/32/40 port implementációját és telepítését 1 U helyre.
-Multi-platform támogatás
-Teljes képernyős vagy állítható méretű távoli asztal ablak
-Bővíthető – Nem csak több KVM Over theNET eszköz használható több számítógép irányítására. -Hagyományos analóg switch-ekkel és IP-alapú digitális eszközökkel is növelhető az irányítani kívánt    gépek száma.

Mikor van Önnek szüksége IP-alapú KVM switchre?

Amikor egy új szerverszobához keresünk KVM switchet
Az IP-alapú KVM switch-ek a legújabb technológiákra épülnek, ezért is jelentik a legjobb döntést egy új szerverszoba esetén.

Amennyiben több szerverszobával rendelkezik különböző helyszíneken
Ha Ön több szerverszobát üzemeltet több helyszínen, a IP-alapú KVM switch-ek távoli hozzáférési tulajdonságai nagymértékben leegyszerűsítik és hatékonyabbá teszik a managementet.

Ha nagy a szerverszoba
Ha az Ön nagy szerverszobával és sok szerverrel rendelkezik, az Over the NET funkciónak köszönhetően addig növelheti a KVM switch-ek számát, míg az elegendőnek nem bizonyul. Ezt azt jelenti, hogy ha a szerverszoba hálózati környezete megfelelő, akkor virtuálisan végtelen számú szervert adható hozzá a rendszerhez és kezelhető könnyedén.

Ha a szerverszoba bővítésre szorul
Ha Ön szerverszobája bővítését tervezi, ne habozzon, válasszon IP-alapú KVM switch-et. Az IP-alapú KVM switch-ekkel nem csak több szervert képes kezelni, hanem a már meglévő KVM switch-ekkel kaszkádba vagy daisychain-be kötve őket, nagymértékben növelheti az irányítani kívánt számítógépek számát.

Hirdetés

ATEN KVM over IP megoldások
Az ATEN új generációs KVM over IP sorozata egy fejlett, nagyvállalati szintű megoldás, amellyel könnyedén kezelheti a világ bármely pontjáról kiterjedt, több szervert tartalmazó installációját.

Keresse Ön is az ATEN modelljeit a www.alphasonic.hu webáruházban! Ha kérdése van a megoldásokkal kapcsolatban, írjon a zsofi@alphasonic.hu e-mail címre!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.