Hirdetés
. Hirdetés

Autós GPS navigáció a Samsungtól

|

A Samsung bemutatta legújabb navigátorát, az STT-D370-et. A készülék Bluetooth-on keresztül kapcsolódik a mobiltelefonokhoz.

Hirdetés

Az STT-D370 magában foglalja a legújabb technológiákat, mint a TPEG (Transport Protocol Experts Group) és a T-DMB (Terrestial Digital Multimedia Broadcasting). A Samsung STT-D370 az első Global Positioning (GPS) rendszerrel ellátott navigátor, amely Bluetooth-on keresztül kapcsolódik a mobilkészülékekhez. A Bluetooth Navigatorba épített mikrofon és hangszóró telefonhívások, valamint SMS üzenetek küldését és fogadását is lehetővé teszi, akár mobiltelefon használata nélkül.

A Samsung legújabb fejlesztésének köszönhetően, az STT-D370-en a gépjármű vezetője valósághű és kristálytiszta 3D grafikával megjelenített térképen követheti az útvonalat. A legújabb térképek az Anycall Land honlapjáról (www.anycall.com) tölthetők le.

A készülék dinamikus navigátor funkcióval is rendelkezik, amely a TPEG információkat minden ötödik másodpercben frissíti és egy T-DMB adatcsatornán keresztül kiválasztja az optimális útvonalat.

A hordozható Bluetooth Navigator 3,7"-os LCD kijelzővel rendelkezik és 16,8 mm vastag. A hosszú élettartamú akkumulátornak köszönhetően a készülék használója nem csupán az autóban, de gyalogosan is élvezheti a navigátor funkcióit, amelyek számos multimédiás tudással is kiegészülnek, mint a Personal Media Player, MP3, fotóalbumok, elektromos szótár és fordító, valamint fájl-nézegető. Az STT-D370 továbbá SD memóriakártyával is bővíthető.

A Bluetooth navigátor a koreai piacokon már elérhető, 600 dollár körüli áron.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.