Hirdetés
. Hirdetés

Az ABC Data lett a Xiaomi okostelefonok forgalmazója az EU-ban

|

Az ABC Data nemzetközi IT és szórakoztatóelektronikai disztribútor bejelentette, hogy a vállalat lett az első hivatalos Xiaomi márkaforgalmazó az Európai Unióban. Az ABC Data a lengyel piacon kezdi meg vezető okostelefon gyártó termékeinek értékesítését és folyamatosan terjeszti ki a márka disztribúcióját a közép-kelet-európai régió többi országára.

Hirdetés

Az ABC Data - az egyetlen, a közép-kelet-európai régió mind a nyolc kulcspiacán közvetlenül jelenlévő - IT és szórakoztatóelektronikai disztribútor kínálatában először az Xiaomi Mi5, a Xiaomi Redmi Note 3 és a Xiaomi Redmi 3S modellek jelennek meg, majd a következő évben a kínálat várhatóan olyan termékkategóriákkal bővül, mint a fitness csuklópántok, audio termékek és hordozható töltők.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy a Xiaomi - a világ egyik leggyorsabban fejlődő vállalata, amely csupán néhány év alatt globális piaci szereplővé vált - az ABC Datát választotta első hivatalos forgalmazójának az Európai Unióban. Meggyőződésem, hogy új partnerünk magas minőségű, de megfizethető termékei gyorsan nagy népszerűségre fognak szert tenni az európai fogyasztók körében" - mondta Ilona Weiss, az ABC Data S.A. igazgatótanácsának elnöke.

Az ABC Data eleinte az X-KOM lengyel vállalatnak szállítja a márka termékeit, ugyanakkor a bejelentéssel párhuzamosan megkezdte partnereivel a további értékesítési csatornák kiépítését.

"Lengyelország, és Közép-Kelet Európa további országai a nagy felvevő-potenciál és magas növekedési kilátások miatt fontos terület vállalatunk számára. Szeretnénk ezeket a tendenciákat maximálisan kiaknázni a stratégiai célkitűzéseink elérésében és nagy örömünkre szolgál, hogy ebben olyan tapasztalt és erős partnerre találtunk, mint az ABC Data" - mondta  Alex Wu, a Xiaomi KKE régióért felelős értékesítési igazgatója.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.