Hirdetés
. Hirdetés

Az Acer Aspire Timeline laptopokat hív vissza

|

Az Acer visszahívja egyes Aspire laptopjait. A készülékek ugyanis túlmelegedhetnek egy hibás mikrofonkábel miatt.

Hirdetés

Az önkéntesen visszahívja azon Aspire laptopjait az Acer, amelyek egy hibás mikrofonkábel miatt esetleg túlmelegedhetnek.

Az érintett modellek az Acer Aspire Timeline AS3410, AS3810T, AS3810TG, AS3810TZ és AS3810TZG típusok, melyeket 2009 szeptember tizenötödike előtt gyártottak.

Az Acer szerint a hibás mikrofonkábel akkor okozhat túlmelegedést, ha a gép baloldali csuklótámaszát folyamatosan erős nyomásnak teszik ki, ami károsíthatja a gép házát és tulajdonképpen a gépház sértheti fel a mikrofonkábelt, mely sérülése folytán túlmelegedést okozhat.

Az Acer ezért szeretné lecserélni a mikrofonkábelt, hogy ?megelőzze a túlmelegedés kockázatát". A cég weboldalán a felhasználók ellenőrizhetik a gépük gyári számát, hogy az érintett-e a visszahívásban.

 

Acer Aspire Timeline AS3810T - túlmelegedhet, ha sokáig és erősen nyomják a bal csuklótámaszát

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.