Hirdetés
. Hirdetés

Az egészségügy szolgálatában

|

Miközben a társadalom elöregedésével és a krónikus betegségekben érintettek számának növekedésével egyre nagyobb az egészségügyi szolgáltatások iránti igény, a piaci környezet a költségek visszafogására kényszeríti a kórházakat. Mindeközben a páciensek a lehető legjobb kezelést és a leggyorsabb kiszolgálást várják el a kórházi dolgozóktól. Ezért az intézmények igyekeznek úgy fejleszteni szolgáltatásaik minőségét, hogy közben csökkenjenek a költségek, javuljon a szolgáltatás minősége, és az alkalmazottak is elégedettek legyenek.

Hirdetés

Hirdetés

Ezekre a kihívásokra válaszolnak az LG digitális megoldásai, melyek a pácienseknek kínált szolgáltatások, a kórházi munkafolyamatok és a költséghatékonyság terén is segítik az egészségügyi intézmények munkáját.           

Monitorok orvosoknak
Az orvosi ellátás során akár életeket is menthet a képalkotó diagnosztika gyorsasága és pontossága, ezért az LG kifejezetten e területekre fókuszált orvosi monitorjainak fejlesztésekor. A termékek a kórházi környezet kihívásai ellenére is hosszú éveken át megbízhatóan segítik az orvosok és ápolók munkáját a várótermekben, vizsgálószobákban és műtőtermekben, miközben képmegjelenítési képességeikkel a minél pontosabb diagnózist szolgálják.           

A kifejezetten egészségügyi intézmények számára fejlesztett monitorok speciális tulajdonságok egész sorát kínálják, melyek a kórházi dolgozók számára érezhetően jobb munkavégzési körülményeket biztosítanak. Azon felül, hogy tökéletesen jelenítik meg a diagnosztika során kulcsfontosságú színeket, olyan megoldásokat is kínálnak, mint a kórházi lámpák melletti tükröződésmentesség, por- és cseppállóság vagy az antimikrobiális készülékborítás.

           

Felhőalapú rendszerek
Az LG Cloud, azaz felhőalapú megoldásaival a kórházak központi szerveren tárolhatják az intézmény munkafolyamataihoz szükséges összes adatot. Míg a hagyományos PC-, azaz személyiszámítógép-alapú rendszerekben az eszközöknek saját memóriájuk és saját hardveres komponenseik vannak, a felhőalapú rendszerekben az adatfeldolgozás és -tárolás a központi szerveren történik, így - például egy monitor használatakor - nincs szükség külön gépházra. Az így összekapcsolt rendszerek előnye, hogy mivel az egyes eszközök nem tárolnak adatot, elvesztésük vagy a gépek meghibásodása sem okozhat fennakadást a kórház napi munkafolyamataiban, hiszen egy másik eszközről ugyanúgy elérhető lesz minden dokumentum.           

Mivel a teljes informatikai rendszer szoftveres háttere is a központi szerveren található, a különféle biztonsági és rendszerfrissítések is egy helyről menedzselhetők. Ráadásul az áttérés a hagyományos, személyiszámítógép-alapú rendszerekről a felhőalapú megoldásokra több mint 50 százalékkal csökkenti a teljes bekerülési és üzemeltetési költséget, azaz a rendszer teljes életciklusára vonatkozó kiadásokat.

           

Az LG kifejezetten egészségügyi intézmények számára kifejlesztett digitális megoldásai már Magyarországon is elérhetők.           

További információ: www.lg.com/hu

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.