Hirdetés
. Hirdetés

Az etikus cégeket díjazza a Telenor

|

A mobilszolgáltató a magyarországi vállalatok etikus működés iránti elkötelezettségét és erőfeszítéseit szeretné ismertté tenni, és követendő példaként bemutatni, ezért idén először meghirdette a Telenor Etikus Vállalat Díjat.

Hirdetés

A Transparency International Magyarország szakmai támogatásával elindított díjra külön kategóriában várják a hazai kis- és középvállalkozások, illetve a nagyvállalatok jelentkezését. A Telenor Magyarország a közelmúltban együttműködési megállapodást kötött a Transparency International Magyarországgal, s közös céljuk, hogy segítsék más vállalatok hasonló kezdeményezéseit. A most meghirdetett Telenor Etikus Vállalat Díjjal olyan cégek erőfeszítéseit kívánják elismerni, amelyek példát mutatnak a vállalati integritás és a tisztességes üzleti működés területén.

A pályázatra a nagyvállalatok mellett kis- és középvállalkozások jelentkezését is várják. Jelentkezni a díj weboldalán lehet, 2012. szeptember 1-ig. A díjat az üzleti világ egyik legkiemelkedőbb eseményén, a hagyományosan nagy médiaérdeklődésre számot tartó Figyelő Top 200 Gálán adják át a nyertes vállalatoknak.

„A korrupció bizonytalan üzleti környezetet, egyenlőtlen versenyhelyzetet eredményez, ami nehezíti, hogy a vállalatok a minőségre koncentráljanak. Szerencsére ma már sok vállalat felismerte, hogy hosszú távon csak tisztességesen lehet sikeres.” – mondta el Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

A pályázatokat szakértő zsűri bírálja el: Alexa Noémi, a Transparency International Magyarország ügyvezetője mellett a bírálóbizottság tagja dr. Hardi Péter, a Közép-európai Egyetem professzora, Illisz László, a Figyelő főszerkesztője, dr. Radácsi László, a SmartLab vezetője, a Hungarian Business Leaders Forum elnökségének tagja és Keleti József a Bisnode Magyarország country managere.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.