Hirdetés
. Hirdetés

Az IFA-n mutatják be az új HTC-tabletet?

|

A HTC eddig hiába próbálkozott a táblagép-piac meghódításával: a Flyer és a Jetstream minden erénye ellenére sem szerepelt túl jól a piacon. Néhány, a Twitterren terjedő kép tanúsága szerint mégis új tábla kifejlesztésén dolgoznak.

Hirdetés

A Pocketnow.com tegnap kürtölte világgá, hogy a HTC mérnökei valószínűleg új táblagép kifejlesztésén dolgoznak. Az oldal néhány, a Twitterről levadászott képpel is igyekezett alátámasztani az értesüléseit, amelyeken jól látható a márkázott eszköz.

  Forrás: Twitter

A high-end okostelefonjairól elhíresült tajvani gyártó évek óta hiába próbál betörni a komoly nyereséggel kecsegtető tabletpiacra. Első, tavaly februárban piacra dobott táblagépük, a Flyer meglehetősen vegyes fogadtatásban részesült, az ezt követően bemutatott Jetstream pedig egyértelmű bukásnak bizonyult.

„A HTC 2011 februárjában, az MWC-n (Mobile World Congress) jelentette be a Flyer tabletet; nem sokkal később be is szereztem egyet. Még mindig használom, de ennek ellenére sem vagyok meggyőződve arról, hogy a HTC-nek ott lenne a helye az Androidos táblagép-piacon” - írta ma megjelent cikkében Matthew Miller, a ZDNet.com szakírója.

Miller szerint a cégnek nincs sok esélye a táblagép-szegmensben. „A HTC high-end termékeket gyárt, és nem hiszem, hogy radikális költségcsökkentés nélkül képes lenne megvetni a lábát egy olyan piacon, ahol olyan olcsó tabletek versenyeznek, mint a kétszáz dolláros Nexus 7” - érvelt a szakíró. Aki szerint ennek ellenére sem lehetetlen, hogy a gyártó már az e héten startoló berlini IFA-n bemutatja az új eszközt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.