Hirdetés
. Hirdetés

Az iPhone3G árai

|

Két speciális előfizetési csomagot kínál a T-Mobile az iPhone-hoz - akár 990 forintért miénk lehet az Apple-mobil. Előrendelést is felvesznek.

Hirdetés

Augusztus 22-től az iPhone 3G hamarosan Magyarországon is megvásárolható lesz, és a 8 GB-os verzió a legkedvezőbb konstrukcióban 990 forintért lesz kapható. A T-Mobile emellett a bevezetés napjától két új, kifejezetten az iPhone 3G-hez kialakított, lebeszélhető perceket, SMS-ket és belföldi internetezési lehetőséget biztosító díjcsomagot kínál T-Mobile ikon 400 és T-Mobile ikon 600 néven.

A T-Mobile ikon 400 csomag 9900 forintos havi díj ellenében 400, belföldi irányban lebeszélhető percet, 200 db hálózaton belüli SMS-t és 2 GB-nyi, internetezésre és e-mailezésre egyaránt felhasználható adatforgalmat tartalmaz. A T-Mobile ikon 600 csomag 600, belföldi irányban lebeszélhető percet, 400 db hálózaton belüli SMS-t és 4 GB-nyi adatforgalmat foglal magában, a csomag havi díja pedig 16990 Ft.  Az iPhone 3G 8 GB-os verziója a T-Mobile ikon 600 csomaggal, 24 hónapos, a díjcsomagra vállalt hűségnyilatkozattal 990 forint, a 16 GB-os verzió azonos feltételekkel 4980 forint lesz. 

Meglévő és új előfizetők a bejelentést követően korlátozott számú készülékre a www.t-mobile.hu/iphone internetes oldalon már előzetesen előrendelést adhatnak fel, így a rendelést feladók a bevezetést követő néhány napban sorban állás nélkül biztosan hozzájuthatnak az iPhone 3G-hez. Az internetes felületen azok regisztrálhatnak, akik a T-Mobile ikon csomagokat választják, illetve meglévő előfizetőként jelenlegi havidíjas csomagjukat szeretnék megtartani, és arra hűségnyilatkozatot vállalnak.

A budapesti MOM Park Bevásárlóközpontot követően a nyitástól további 101 üzletben, T-Pontokban és kijelölt  partnerüzletekben megvásárolható lesz az iPhone 3G. Az érintett üzletek listája megtalálható a www.t-mobile.hu/iphone oldalon, ahol az érdeklődők a 22-i premierről is olvashatnak információkat.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.