Hirdetés
. Hirdetés

Az LG a Samsung nyomdokain

|

Az LG Electronics is ultra nagy felbontású tévét mutatott be.

Hirdetés

A koreai konglomerátum közölte: négy különböző méretben dobja piacra az ultra HD-tévéket, a legkisebb átmérője 65 coll (165 centiméter), a legnagyobbé 98 coll (249 centiméter).

Hirdetés

Az iparágon belül 4K-nak is nevezett ultra nagy felbontás 3840-szer 2160 képpontot jelent, ami a négyszerese az eddigi csúcstechnológia, az 1920-szor 1080 képpontos full HD-tévék pixelszámának.

Az LG egyelőre nem közölte az új készülékek árát. A Samsung 110 coll (280 centiméter) átmérőjű ultra HD-tv-jét 152 ezer dollárért (33 millió forintért) árulják hétfő óta Dél-Koreában. A várakozások szerint növekedni fog az UHD televíziók iránti kereslet, ezért csökkenni fog az áruk.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.