Hirdetés
. Hirdetés

Az Oracle OpenWorld történetében először magyar szakember tart előadást

|

Több mint 1.000 pályázó közül kapott felkérést egy magyar szakértő a világ egyik legrangosabb vállalati informatikai konferenciáján való szereplésre, amire eddig nem volt példa az Oracle OpenWorld történetében. Nagy Zoltán a magyar FORNAX cégcsoport saját fejlesztésű megoldását fogja bemutatni.

Hirdetés

Az Oracle OpenWorld a világ egyik legnagyobb üzleti informatikai konferenciája a vezető vállalatok, IT döntéshozók és vállalati informatikai szakértők részvételével, melyet minden év szeptemberében rendeznek meg San Franciscóban. A 2012-es eseménysorozat 50.000 érdeklődőt vonzott a város több mint 12 központi, külső és belső helyszínére. A tematikát tekintve a szakemberek olyan kérdéseket járnak körül, mint a vállalatirányítást támogató informatikai megoldások legújabb fejlesztései, a vállalatok működési hatékonyságának növelése, optimalizálása. A konferencia szervezője az Oracle, a világ legszélesebb informatikai termék-portfóliójával rendelkező, adatbázis területen piacvezető vállalata.

Hirdetés

2013. szeptember 22. és 26. között magyar szakértő is megszólal az Oracle OpenWorld konferencián, amire eddig nem volt példa az esemény 1997-ben kezdődött történetében. A FORNAX vállalatcsoport képviseletében Nagy Zoltán, a szóban forgó területért felelős vezető több mint 1.000 pályázó közül kapott felkérést arra, hogy ossza meg tapasztalatait a szoftveres munkafolyamat- és munkaerő menedzsment, azaz az üzleti folyamatok valós hatékonyságnövelése területén.

 

Nagy Zoltán a magyar tulajdonú, közel 25 éves múltú FORNAX saját fejlesztésű termékét, a többszörös hazai és nemzetközi díjnyertes, a többek közt a Deutsche Telekom leányvállalatai által is használt EVENTUS-t fogja bemutatni, öregbítve a magyar IT szakértelem, és fejlesztések hírnevét. A felkérés azért is kiemelt jelentőségű, mert az Oracle a saját, ugyanezen területre kínált terméke mellett is érdemesnek tartja a FORNAX megoldásának bemutatását.

További információk:
http://www.oracle.com/openworld/index.html

Nagy Zoltán előadása a SESSIONS / CONTENT CATALOG menüpont alatt, a CON3329 kóddal kereshető.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.