Hirdetés
. Hirdetés

Nagyot ugrik az új Kangaroo mini PC

|

A pénztárca méretű mini PC legújabb változata VGA kimenettel és Ethernet kapuval bővült. Ha monitorra kötjük, teljes értékű asztali rendszer, ha tévére, távirányítható médiaközpont.

Hirdetés

Az InFocus tavaly októberben megjelent, százdolláros Kangaroo PC-je az egyik legérdekesebb minigép volt a piacon, és a kétszáz dolláros új változat most még tovább okosodott.

Elődjéhez hasonlóan a Kangaroo Pro is zsebben elférő Windows 10-számítógép Intel  Atom x5-Z8500 processzorral, 2 gigabájtos RAM-mal, 32 gigabájtos háttértárral, és négyórás működést biztosító teleppel. Újdonság viszont, hogy az új modellhez fejlettebb asztali dokkoló tartozik, amely a HDMI, USB 2.0 és USB 3.0 kapuk mellett ethernetes és fejhallgató-aljzatot,valamint VGA kimenetet is tartalmaz, és 2,5 hüvelykes merevlemezzel bővíthető.

A külső monitorokat HDMI-n és VGA keresztül csatlakoztathatjuk, de egy USB-Lightning vezeték, valamint egy ingyenprogram segítségével iPadunkat is használhatjuk érintőképernyős képernyőként. Hab a tortán, hogy az InFocus öt dollárért egy olyan iPhone-alkalmazást is kínál, amellyel vezeték nélkül távvezérelhetjük a PC-t, így ha a Kangaroo a tévére csatlakozik, a mobilunkról tudjuk távirányítani a zenék és a filmek streamelését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.