Hirdetés
. Hirdetés

Az XXL méretre feküdt rá a Philips

|

Az új OLED806 és 9000 mini-LED szériák ötödik generációs P5 processzorral a kategóriájukban a legjobb minőségű képet adják.

Hirdetés

A Philips TV& Sound tovább fokozza a nagyképernyős, XXL méretű készülékek képminőségét - 2021 első felében piacra kerülő új OLED és mini LED televíziók a továbbfejlesztett ötödik generációs P5 AI processzorral és HDMI 2.1-gyel biztosítják a kiemelkedő képélményt.

Az új készülékek egyesítik a kiváló kép- és hangminőséget, a természetes alapanyagokkal - bőrrel, fémmel, textillel - dolgozó, esztétikus európai formatervezést, az intuitívan kezelhető Android TV 10 OS operációs rendszert, valamint a négyoldalas egyedülálló és lenyűgöző Ambilight háttérfényt.

Hirdetés

Philips OLED 806, valamint 856

A Philips TV rendkívül versenyképes 800 OLED sorozata a 2020-as év kiemelkedő eredményeire építve 2021-ben a teljesítmény további növelésére törekszik olyan elemekkel, mint az ötödik generációs P5 AI processzor, amely új, "Film-felismerő" funkcióval bővült. A meglévő öt kategória mellet a TV a külső fényviszonyokhoz alkalmazkodva változtatja az SD vagy HDR tartalmakhoz optimalizált fényerőt.

A HLG, HDR10 és HDR10+ kompatibilitás mellett a 806/856 modellek támogatják a HDR10+ Adaptive formátumot is, amely egyesíti a HDR10+ dinamikus metaadatokat a valós idejű környezeti fényinformációkkal, lehetővé téve a fényerőautomatikus optimalizálását a TV-nézési környezethez.

Fontos hír a potenciális OLED-vásárlók számára, hogy a 2021-ben piacra kerülő 806/856-os modellek is rendelkeznek a Philips TV egyedülálló, az OLED képernyőket védő beégésgátló technológiájával. A beégésgátló megoldás egy fejlett logófelismerő funkciót használ a képernyő különböző zónáinak figyeléséhez, hogy pontosan felismerje a statikus tartalmakat és fokozatosan csökkentse az adott helyen a fénykibocsátás intenzitását a beégés elkerüléséhez anélkül, hogy a képernyő más részein romlana a minőség.

Mind az OLED806, mind az OLED856 pengevékony, káva nélküli designt kapott fémkeretben, amelyben négyoldalas Ambilight háttérvilágítás van észrevétlenül elrejtve. Az OLED806 két karcsú, két tónusú fémbevonattal ellátott lábon áll, míg az OLED856 egy elegáns keskeny sötét króm színű T-alakú lábon áll. Mindkét opció minimalista megjelenést biztosít, amely azt az érzést kelti, mintha lebegnének az asztal felett.

A HDMI 2.1 a következő funkciókat kínálja: e-Arc, VRR a 4K-tartalomhoz 40 Hz-től 120 Hz-ig akár 48 Gbps sebességgel (444, 12 bit). Az előző generációs készülékek Auto Low Latency Mode funkciója Freesync Premium Pro és Auto Game funkcióval egészül ki.

Az új OLED sorozat erőssége a kiváló minőségű, erőteljes, 50 wattos, 2.1-es hangrendszer dedikált Triple Ring technológiával, négy hátrafelé néző basszus hangzást kiemelő passzív hangsugárzóval. A DTS Play-Fi révén vezeték nélkül könnyedén csatlakoztathatók a nagy felbontású multi room audio rendszerekhez.

Az okos funkciók a legutolsó Android 10 TV OS operációs rendszer által kínált új intuitív kezelőfelületen érhetőek el - kiegészítve Google Assistant és Works with Alexa hangvezérlési funkciókkal.

Mindkét modell prémium távirányítója elegáns, fémházba süllyesztett háttérvilágításos nyomógombokkal készült. A tökéletes luxusérzet fokozásáért a távirányító oldalait és hátulját ökotudatos gazdálkodásból számazó Skót Muirhead bőr fedi.

Philips 9636 MiniLED TV

A DTS Play-FI kompatibilis 9636 képpontonkénti direkt megvilágítást és 1024 zónás Philips Micro Dimming Premium képjavító rendszert kapott, amely az igazán mélyfeketét 2000 nites fényerővel jeleníti meg. A lenyűgöző színreprodukciót a magas minőségű VA panel széles betekintési szöge és a széles színlefedettsége (WCG 95% DCI_P3) biztosítja.

A 9636-os modellekben az 5. generációs P5 AI képminőségjavító processzor a filmfelismerő és környezeti fényekhez alkalmazkodó intelligens fényszenzorok segítségével biztosítja a képminőséget.

A HDMI 2.1 e-Arcot, VRR a 4K-tartalomhoz 40 Hz-től 120 Hz-ig lenyűgöző 48 Gbps sebességgel (444, 12 bit). Az előző generációs készülékek Auto Low Latency Mode funkciója Freesync Premium Pro és Auto Game mód funkcióval egészül ki a 2020 modellekhez képest.

A HLG, HDR10 és HDR10+ kompatibilitás mellett a 9636-os modell támogatja a HDR10+ Adaptive formátumot is, amely egyesíti a HDR10+ dinamikus metaadatokat a valós idejű környezeti fényinformációkkal, lehetővé téve a fényerő szintjének automatikus optimalizálását a TV-nézési környezethez.

A lenyűgöző hangminőségre képes 3.1.2-es Bowers and Wilkins hangrendszer a Dolby Atmos Elevation rendszert ötvözi az egyedülálló Tweeter-on-Top technológiával.

A hangrendszer a bemeneti csatlakozási lehetőségeket is biztosító készüléktartó állványban kapott helyet (de falra is rögzíthető): a 65 hüvelykes verzióban egy, míg a 75 hüvelykes modellben kettő bemeneti csatlakozási lehetőség is van.

A szupervékony készülék egy keskeny szálcsiszolt fém alsó, letisztult formavilágú felső és ugyanilyen oldalsó keretet kapott, amely szinte észrevétlenül olvad egybe a négyoldalas Ambilight rendszerrel. A hangrendszer kialakítása során ugyancsak természetes anyagokat használtak fel, mint az akusztikát segítő Kvadrat textil és a mikróhálós fémfelület. 

Philips 9506 prémium MiniLED TV

  • 1024 zónás képpontonkénti mini LED megvilágítás
  • 1500 Nit fényerő
  • Philips TV Micro Dimming Pro rendszer
  • Magasminőségű VA panel nagy betekintési szöggel és 95%-os DCI-P3 színlefedettséggel.
  • Ötödik generációs P5 AI processzor filmfelismerő és intelligens fényérzékelő szenzorokkal
  • A HDMI 2.1 funkciói magába foglalják az e-Arcot, VRR a 4K-tartalomhoz 40 Hz-től 120 Hz-ig lenyűgöző 48 Gbps sebességgel (444, 12 bit). Az előző generációs készülékek Auto Low Latency Mode funkciója Freesync Premium Pro és Auto Game funkcióval egészülnek ki
  • HDR10+Adaptive támogatás
  • Magasminőségű 50 wattos, 2.1-es hangrendszer, hátsó mélysugárzóval, szabadalmaztatott Triple Ring technológiával és négy passzív sugárzóval a tökéletes mély hangokért.
  • Négyoldalas Ambilight az egyedülálló, magával ragadó élményért
  • DTS Play-Fi funkció a magas érzékenységű multi room audió-megosztásért
  • A szuper vékony készüléket keskeny szálcsiszolt fémváz és letisztult felső és oldalsó keretek szegélyezik
  • Penge formájú fém lábak
  • Android TV 10 operációs rendszerrel és beépített Google Assistant alkalmazással, valamint Works with Alexa programmal és hangvezérlési lehetőséggel

Prémium Philips 9206 100Hz DLED TV

  • Magas minőségű 100Hz-es VA panel nagy betekintési szöggel
  • Közvetlenül szabályozott LED háttérvilágítás, mely a Philips TV Micro Dimming Pro rendszerével biztosítja a tökéletes kontrasztot
  • Erőteljes P5 képfeldolgozó processzor
  • A HDMI 2.1 funkciói magába foglalják az e-Arcot, VRR a 4K-tartalomhoz 40 Hz-től 120 Hz-ig lenyűgöző 48 Gbps sebességgel (444, 12 bit). Az előző generációs készülékek Auto Low Latency Mode funkciója Freesync Premium Pro és Auto Game funkcióval egészülnek ki
  • Magasminőségű 50W-os, 2.1-es hangrendszer, hátsó mélysugárzóval, szabadalmaztatott Triple Ring technológiával és négy passzív hangsugárzóval a mély basszus hangokért
  • DTS Play-Fi funkció a nagy felbontású, multi room hangzásért
  • Négyoldalas Ambilight rendszer az egyedülálló, magával ragadó élményért
  • Android TV 10 operációs rendszerrel és beépített Google Assistant alkalmazással, valamint Works with Alexa programmal és hangvezérlési lehetőséggel
  • A szupervékony készüléket keskeny szálcsiszolt közép-ezüst színű alsó és letisztult fémszínű felső és oldalsó keretek szegélyezik
  • A készülék letisztult formavilágú fém lábakat kapott

Philips 8506 Performance sorozat DLED TV

  • Magas minőségű panel.
  • Közvetlenül szabályozott LED háttérvilágítás, mely a Philips TV Micro Dimming Pro rendszerével biztosítja a tökéletes kontrasztot.
  • Erőteljes P5 képfeldolgozó processzor
  • A HDMI 2.1 funkciói magába foglalják az e-Arcot, VRR-t, amelyek az előző generációs készülékek Auto Low Latency Mode funkcióját egészítik ki
  • Magasminőségű 20W-os hangrendszer
  • DTS Play-Fi funkció a nagy felbontású, több szobás hangzásért
  • Háromoldalas Ambilight rendszer a teljesen magával ragadó filmélményért
  • Android TV 10 operációs rendszerrel és beépített Google Assistant alkalmazással, valamint Works with Alexa programmal és hangvezérlési lehetőséggel
  • A szupervékony készülék világos ezüstszínű keskeny szálcsiszolt alumínium keretet kapott
  • Világos ezüst vékony forgatható T-alakú állvánnyal kaphatók a 43, 50, 58 és 65 hüvelykes készülékek
  • Világos ezüstszínű trapéz alakú fémlábak a 70 és 75 hüvelykes készülékeken
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.