Hirdetés
. Hirdetés

Azonnali üzenetküldővel bővült a Firefox

|

Ha kellemetlenségeket okozott a Skype üzemszünete a hét elején, érdemes fontolóra venni, hogy van másik lehetőség, a Firefox Hello, tudatja velünk a Mozilla.

Hirdetés

A Firefox legújabb, 41-es változata azonnali üzenetküldő képességekkel ruházza fel a böngésző beépített internettelefon modulját, a Firefox Hellót, amelyet a Telefonica segítségével épített be a programba a Mozilla. A Firefox Hello lehetővé teszi videohívások lebonyolítását, illetve most már a szöveges üzenetekkel való csevegést is. A Mozilla a Firefox funkcióválasztékának bővítésével próbálja megállítani böngészője részesedésének csökkenését. A NetApplications adatai szerint a Firefox augusztusban 9,5 százalékos részesedéssel rendelkezett világszerte.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.