Hirdetés
. Hirdetés

Ázsiában nyerő az üzleti adattárolás

|

A szektor Ázsiában hamarosan túlnő az európai régión, legalábbis az IDC szerint.

Hirdetés

Az IDC piacelemző cég szerint az üzleti adattárolás iparágában a domináns régiók hamarosan megváltoznak. A következő két évben várhatóan Ázsia túlnő Európán. A CEMA régió a végfelhasználói költekezést tekintve már a jövő évben lekörözi Japánt. 

Az APeJ (Ázsia és térsége, Japán nélkül) szektor a második legnagyobb régió lesz az üzleti adattárolásban, közvetlenül Amerika után. A második helyről Nyugat-Európát ütik majd ki, amely továbbra is válsággal küszködik. 

A végfelhasználók költekezése a kategóriában várhatóan évente 4,1 százalékkal emelkedik majd 2012. és 2017. között, összesen 42,5 milliárd dollárra. Bár a növekedés mértéke kevesebb a korábbi évekhez viszonyítva, az adattárolók iránti kereslet magas lesz, köszönhetően a digitális médiának, az adatvédelemnek és a mentéseknek. 2017-ben 102 és 36 exabájtnyi külső és belső tárhelyet adhatnak el, szemben a tavalyi 20 és 8 értékekkel. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.