Hirdetés
. Hirdetés

B szériás laptop a Leonovótól

|

Kis- és középvállalatoknak, valamint otthoni munkavégzésre kínálja olcsó notebookját a kínai gyártó.

Hirdetés

Lenovo b575e laptop
Lenovo b575e laptop
A legújabb AMD E szériás, kétmagos APU processzorokkal felszerelt Lenovo B575e laptop 15,6 hüvelykes kijelzővel van ellátva, és kifejezetten a kis-és középvállalatok munkáját valamint otthoni munkavégzést támogatja. A hordozható számítógép energiatakarékosan működik, akár 6,5 órás üzemidőre is képes; az USB 3.0 portok segítségével pedig akár 5 GB/másodperc sebességgel másolhatók az adatok külső tárolóegységekre. Ergonomikus billentyűzettel rendelkezik, amely csökkenti a félregépelés lehetőségét.

A laptop állapota a Lenovo Solution Center segítségével figyelhető meg. A többféle kezelőpanelt egyetlen felületen egyesíti, a felhasználók így ellenőrizhetik a laptopjuk teljesítményét; hardver és biztonsági állapotát. Ideális eszköz kisebb méretű vállalkozások számára, akik maguk látják el készülékeik karbantartását.

A B575e kisebb méretű vállalkozásokra szabott, különleges szolgáltatásokat is nyújt, mint például technikai támogatás személyi vagy üzleti felhasználók számára. Accidental Damage Protection segítheti a felhasználókat, hogy elkerülhessék a különböző balesetekből adódó – leejtett készülék, beázás, elektromos túlfeszültségből adódó meghibásodás vagy LCD képernyőben keletkezett kár – nem várt javítási költségeket.

A Lenovo B575e laptopok augusztus végétől, bruttó 109 000 forinttól elérhetőek Magyarországon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.