Hirdetés
. Hirdetés

Bajban az első okosóra

|

A piacelemzők véleménye szerint van miért félnie a Pebble-nek.

Hirdetés

A Pebble okosórája már sokszor kapott nagy figyelmet, és éppen emiatt az elemzők úgy gondolták, ideje megvizsgálni, milyen kilátásokkal számolhat az okosórák korának talán első képviselője. Elvégre igen hasznos és vonzó, viselhető kütyüről van szó, de mindennek van negatív oldala is. 

A piacelemzők véleménye szerint a Pebble jelenlegi legnagyobb problémája a vételára. A 150 dollár (euró) nem hangzik soknak egy okosóráért, de a Digitimes arra figyelmeztet, hogy a Sony LiveView már 129 dollárért elérhető, miközben ott a vásárlók egy bevált márkától kapják a terméket. 

A szakértők úgy gondolják, hogy a Pebble-nek sokkal kevesebb nehézséggel kellene megküzdenie, ha lentebb vinné az okosórájának a vételárát. A gyártó egyelőre nem került kényszerhelyzetbe, de ez gyorsan megváltozat, ha az Apple, a Google vagy a Samsung színre lépnek a szektorban. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.