Hirdetés
. Hirdetés

Ballmer megvédte a Vistát

|

Ki lehet hagyni a Vistát, de nem érdemes - mondta.

Hirdetés

"Ha a felhasználók meg akarják várni a Windows 7-et, megtehetik, de én addig biztosan Vistát használnék" - mondta Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója a Gartner Symposium rendezvényen Orlandóban, miután szembesítették azon friss felméréssel, mely szerint a vállalkozások 61 százaléka a Vista kihagyásán gondolkodik.

"A Vistára többen tértek át, mint anno az XP-re a megjelenés után eltelt időt tekintve" - védte meg az új operációs rendszert a kritikus hangokkal szemben, hozzátéve, hogy a vállalkozások többsége új hardverelemeik beszerzése után már leggyakrabban Vistával használja az új gépét. "Nagyot léptünk előre a biztonság terén, aminek köszönhetően érzékeljük az átállók számának növekedését" - mondta.

 

081001_ballmer.jpg
 

 

Steve Ballmer ugyanakkor hozzátette, ha a vállalkozások tényleg így gondolkodnak, kivárhatják a Windows 7-et: "Ha már készen állnak Önök a Windows 7-re való átállásra, mi is készen leszünk" - mondta a cégvezetőkből álló közönségnek, majd elmondta: " A Windows 7 is Vista lesz, csak sokkal jobb".

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.