Hirdetés
. Hirdetés

Bankkártya-olvasóvá alakítható mobiltelefonok

|

PayPal Here, a világ első globális mobil fizetési megoldása kisvállalkozások számára.

Hirdetés

A PayPal márciusban, San Francisco-ban mutatta be új szolgáltatását, a PayPal Here-t, amely a kisvállalkozások számára is lehetővé teszi, hogy bármilyen fizetési módot kezelhessenek. Az új megoldás egy iPhone-ra és rövidesen Android operációs rendszert futtató készülékekre csatlakoztatható kisméretű kártyaolvasóból, valamint egy ingyenes mobilalkalmazásból áll, amelynek segítségével az okostelefon teljes értékű bankkártya terminállá alakítható. A PayPal Here segítségével a kisvállalkozások és szolgáltatók közvetlenül a telefonjukról fogadhatnak fizetéseket PayPal-en, hitelkártyán vagy bankkártyán keresztül, illetve állíthatnak ki elektronikus számlát; sőt, a telefon kamerájával csekkeket is elfogadhatnak.

Paypal Here
Paypal Here

A vállalat emellett bemutatta új iPhone alkalmazását, amely már támogatja a PayPal Here szolgáltatást. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználó tallózzon a közelében lévő PayPal Here elfogadó vállalkozások között, sőt a pénztárca érintése nélküli, mobiltelefonos fizetést is támogatja.

„A kis cégek nem akarnak csak azért ügyfeleket veszteni, mert nem tudják kitermelni egy bankkártya terminál költségeit, így nyilvánvaló volt az igény egy effajta gyors, olcsó és átlátható szolgáltatásra” – nyilatkozta David Marcus, a vállalat mobilfejlesztésekért felelős alelnöke.

A PayPal Here díjrendszerre szerint a kereskedők ingyenesen igényelhetik a kártyaolvasót, valamint havidíjat és üzembehelyezési díjat sem kell fizetniük, mindössze a kifizetések után 2,7% jutalék kerül levonásra. Ezen felül minden kereskedő igényelhet PayPal bankkártyát, amelyre minden bevétele után 1% jóváírás jár, ami azt jelenti, hogy a kártya használói mindössze 1,7%-os jutalékterhelést kell, hogy fizessenek. A felhasználók ezen kívül hozzáférhetnek a vállalat olyan erőforrásaihoz is, mint az éjjel-nappal működő vevőszolgálat (több mint 6000 operátorral, 17 központban világszerte) vagy a csalások elleni védelem.

A közel 14 éve létező fizetési rendszer több mint 100 millió számlával, 190 piacon, 25 valutával üzemel. Most bejelentett kártyaolvasó és mobiltelefon alkalmazása jelenleg az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és Hong Kongban érhető el a kiválasztott kereskedők számára. Ezekben az országokban a jövő hónaptól bárki csatlakozhat a szolgáltatáshoz. További országok bevonása rövidesen várható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.