Hirdetés
. Hirdetés

Barcelonában a magyar fejlesztésű közösségi mobiltévé

|

2010-es GSM Világkiállításon, Barcelonában mutatkozik be a technológia-független MOTIware, az ITware közösségi mobil TV megoldása.

Hirdetés

A Mobile World Congress a mobilkommunikációval foglalkozó cégek számára az év legnagyobb eseménye, ahol a szakma képviselői találkoznak és tájékozódnak a legújabb fejlesztésekről, újdonságokról. Az ITware már évek óta jelen van a rendezvényen, ahol tavaly először mutatták be a már akkor világsiker gyanús MOTIware koncepcióját a nagyközönségnek. A fejlesztés azonban nem zárult le.

Az elmúlt egy évben az utolsó simításokkal is elkészültek és ma már használatra kész a közösségi, technológia független mobiltévé. Az innovációval rendelkezésre áll egy olyan technológia, amivel bárhol és bármikor élvezhető mobilon is a tévénézés élménye. A felhasználók preferenciája alapján a MOTIware maga állítja össze a néző érdeklődését legjobban kielégítő műsorfolyamot. Így a nézők 1-2 kattintással eljuthatnak az őket leginkább érdeklő programokhoz a MOTIware különleges elektronikus műsorújságja segítségével. Mivel a MOTIware képes arra, hogy kövesse a nézők és közösségük szokásait, rövid használat után releváns műsorokat kínál a felhasználónak és baráti körének is. A könnyű kezelés mellett igazi közösségi alkalmazás, hiszen egy gombnyomással megosztható a tévézés élménye.

?A MOTIware a mobilszolgáltatóknak is világújdonságot jelent, nem csak az előfizetőknek" - mondja Dankó Sándor az ITware ügyvezető igazgatója. ?A mobiloperátorok az alkalmazással nem csupán egy rendkívül vonzó új szolgáltatást adnak ügyfeleiknek, de új bevételi forrásokat nyithatnak, hiszen a mobiltévé felületén sokkal célzottabban lehet hirdetéseket elhelyezni, akár egy adott műsorhoz lehet értékes felületet párosítani. Emellett a MOTIware igazi új generációs közösségi alkalmazási is, alkalmas az egyedi adatbázisépítésre kiegészítve a pontos nézettségi adatok összegyűjtésével, amire eddig még nem volt mód."

A MOTIware teljes egészében magyar fejlesztés és az érdeklődők számát nézve igazi világsikerre tehet szert. A kérdés csupán az, hogy ki lép először, hiszen aki elsőnek bevezeti az alkalmazást valódi piaci előnyhöz jut. Az ITware Barcelonában a Mobile World Congress-en a 2C06 standon várja majd az érdeklődőket február 15-18-ig.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.