Hirdetés
. Hirdetés

Beépített VPN-nel csábít a Firefox

|

Az Operában már van, a Mozilla böngészőjéből se maradhat ki. Most kezdődik a nyilvános tesztelése.

Hirdetés

Hirdetés

A Mozilla szeretné tartani a lépést az Operával, ezért VPN szolgáltatással egészíti ki a böngészőjét. A ProtonVPN tesztelését kiválasztott Firefox felhasználók fogják elvégezni, és a szolgáltatás egy következő frissítésben válhat hozzáférhetővé a széles nagyközönség számára.

A hírek szerint a ProtonVPN nem lesz ingyenes: havi tíz dollárba kerül majd a VPN támogatás. A Firefox a nem biztonságosnak ítélt webhelyek betöltésekor megjeleníti VPN ajánlatát, és a Mozilla azt reméli, hogy ezzel sokakat sikerül majd rávenni a megoldás kipróbálására.

A cég a ProtonVPN-nel társul a biztonságos és megbízható kapcsolat biztosítása érdekében. A pilotprogram az Egyesült Államokban indul, és a felhasználók regisztrálhatnak a ProtnVPN tesztelésre.

Az Opera böngésző szintén biztosít beépített VPN szolgáltatást, ráadásul teljesen ingyenesen. De mivel a cég már kínai tulajdonsban van, sokan attól félnek, hogy a VPU szolgáltatás nem is annyira anonim, mint az ígérik, míg a ProtonVPN kifejezetten híres a magasszintű adatbiztonságáról.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.