Hirdetés
. Hirdetés

Beindult a Samsung SSD termelése

|

Elkezdődött 1,8 hüvelykes, hordozható készülékekbe tervezett, flash memória alapú Samsung SSD tárolók gyártása.

Hirdetés

A mágneses elv helyett a flash -memória alapú tárolást alkalmazó meghajtó a Samsung és konkurens cégek számára is az egyik legígéretesebb termékvonalat jelentik. A mai mágneses merevlemezekkel összehasonlítva az SSD jóval könnyebb, kevesebbet fogyaszt, és nem utolsó sorban gyorsabban olvasható és írható. természetesen a technológia egyelőre drágább, de a flash memóriák árának csökkenésével ez minden bizonnyal változni fog.

A most gyártásba került Samsung meghajtó 64 gigabájt kapacitású, méretre ugyanakkora, mint egy hagyományos 1,8 hüvelykes mágneses merevlemez. Ultrahordozható noteszgépekbe és mini PC-kbe tervezték, valamint biztosan fel fug bukkanni hordozható médialejátszókba építve is.

samsung_ssd01.jpg

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.