Hirdetés
. Hirdetés

Belépő szintű színes lézernyomtatóval jelentkezik a Xerox

|

Háromféle konfigurációban kapható a Xerox Phaser 6121MFP

Hirdetés

Eddig leginkább nagy teljesítményű másolóiról, nyomtatóiról ismerhettük a Xerox-ot (ilyen például a Xerox WorkCentre 6400 színes nagyképernyős lézer multifunkciós), de a cég az utóbbi években mindinkább koncentrál az alsóbb termékszegmensekre is. Most új belépő szintű, multifunkciós nyomtatót vezetett be a piacra, mely három különböző konfigurációban érhető el. A Phaser 6121MFP-t 1-5 fős irodák számára, a napi fekete-fehér, valamint az alkalmi színes nyomtatáshoz, illetve másoláshoz, szkenneléshez, faxoláshoz tervezték.

 

 

xerox phaser 6121mfp d szines multifunkcios lezernyomtato

 

 Xerox Phaser 6121MFP/D színes multifunkciós lézernyomtató

 

Az új Phaser percenként 5 színes vagy 20 fekete-fehér oldalas nyomtatási sebességgel bír, azaz nem a ma szinte kizárólagosan alkalmazott tandem architektúrát alkalmazza, ahol a két sebesség akár azonos is lehet. Alapváltozata nyomtat, másol, beolvas és csak USB 2.0 csatlakozóval rendelkezik. Az N-es változat már 10/100 Base-T Ethernet porton keresztül is teheti ugyanezt, emellett e-maileket és faxot küld, illetve fogad, valamint második papírtálcával opcionálisan bővíthető. A Phaser 6121MFP/D megegyezik az N modellel, kiegészítve az automatikus kétoldalas nyomtatási és másolási funkcióval. Az N és a D modell ezenkívül 35 lapos automatikus dokumentumadagolót is tartalmaz, a kétoldalas nyomtatás pedig a D változatban alap-, míg az N verzió esetében választható funkció.

 

A „belépő kategória luxusterméke”-ként aposztrofálja gyártója az 1200×600 dpi felbontású nyomtatót, mely a cég igényeinek növekedésével bővíthető. (Megjegyeznénk, hogy ez teljes mértékben igaz a készülék felszereltségére, de visszafogott színes nyomtatási sebességén semmiféle bővítéssel nem segíthetünk.)

 

A nyomtatóhoz hasznos szoftvercsomagok is tartoznak. A Xerox CenterWare Web szoftver hatékony, internetalapú beállítást és üzemeltetést kínál a Phaser 6121MFP-hez – vagy bármely gyártó bármely hálózati nyomtatójához. A Scan to PC Desktop SE Personal Edition többféle szkennelési szolgáltatást, a Scan Dashboard pedig további szkennelési lehetőségeket nyújt.

 

A Xerox a fejlődő piacokon 2012-re 15 százalék növekedést prognosztizált a belépő szintű személyi és munkacsoportos színes, multifunkciós (1-20 oldalas percenkénti teljesítményű) nyomtatók eladásában. Éppen ezért a Phaser 6121MFP a Xerox második terméke idén ebben a szegmensben, a kisebb munkacsoportoknak kifejlesztett Phaser 6128MFP berendezés áprilisban jelent meg a piacon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.