Hirdetés
. Hirdetés

Bemutatkozik az IBM System x ötödik nemzedéke

|

Az IBM Magyarország System x szervercsaládjának következő generációját április 22-én ismerhetik meg a hazai felhasználók. Az új, nagyvállalati kiszolgálók több tekintetben is túlhaladják az x86-os szerverek eddigi korlátait.

Hirdetés

Az egyik leglátványosabb technológiai újításnak ? a szervermemóriát a rendszerprocesszoroktól különválasztó, külső memóriaháznak ? köszönhetően például az előző nemzedékhez képest akár hatszoros memóriakapacitás-bővítés tesznek lehetővé. Ez a megoldás a minden eddiginél nagyobb rugalmasságot kiemelkedő költséghatékonyság mellett kínálja. A vállalat ezen a módon ugyanis a rendszer bővítése nélkül is biztosíthatja a nagyobb munkaterhelés kezeléséhez szükséges kapacitást. Mivel a nagyobb teljesítmény a hardveren futó virtuális kiszolgálók számának növelése nélkül is elérhető, egyszerűbbé és költséghatékonyabbá válik a szerverkörnyezet telepítése és üzemeltetése is.

A memóriakapacitás, a processzor- és az I/O-teljesítmény egymástól független bővíthetőségének további előnye, hogy a vállalat akkor vásárolhatja meg ezeket a hardverelemeket, amikor valóban szüksége van rájuk. Ehhez az IBM innovatív, ún. növekedés szerint fizethető szolgáltatásai az új System x generáció minden modelljén elérhetők. Nem utolsósorban a felhasználó az IBM iparági szakértelmét hasznosító, előre konfigurált, terheléshez optimalizált rendszereket is választhat a még gyorsabb telepítés, az egyszerűbb tesztelés és minősítés, valamint a rövidebb hasznosulási idő érdekében.

Az IBM System x kiszolgálók ötödik nemzedékét alkotó kártyaszerverek, valamint 2 és 4 processzoros, fiókba szerelt szerverek mindennek eredményeként kiemelkedő értéket és befektetésvédelmet kínálnak a vállalati szintű virtualizációs, adatbázis- és tranzakciófeldolgozási feladatokhoz.

Ezeket az izgalmas technológiai újításokat és az általuk elérhető előnyöket az IBM Magyarország System x csapatának szakemberei, valamint az Intel és a VMware képviselői előadások és demók keretében tárják majd a közönség elé a budapesti Symbol központban sorra kerülő rendezvényen, amelyre április 20-ig itt regisztrálhat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.