Hirdetés
. Hirdetés

BenQ projektorlakoma

|

Jó ár-teljesítmény arányú és csúcsteljesítményű házimozi modellek, halszemoptikás különlegesség a BenQ-től.

Hirdetés

Nagyon sok márkának szállít, és sok területen saját termékeivel is jelentős piaci szerepet mondhat magáénak a BenQ. A brand "életstílus márkaként" ismert, így nem meglepő, hogy projektorvonalon is régi szereplő. 2006-ban 10 európai országban is piacvezető pozíciót szerzett, a projektorok terén Kelet-Európában elért sikerei pedig még ennél is lenyűgözőbbek.

Új modelljeit igen stílusos környezetben, az Unesco Világörökségi Listáján szereplő, történelmi szénbányász városban, a németországi Essenben, a Zeche Zollverein eseményen mutatta be. A látványos táncbemutatóval, retro-technológiai környezetben megtartott eseményen sok mindent megtudhattak a meghívott érdeklődők. Nem csak az új modellekről, hanem technológiai részletekről is esett szó előadások és személyes beszélgetések keretében, amellett, hogy az újdonságok működés közben megtekinthetőek voltak.

benq01.jpg

Irodába és minden esetre
A natív széles képernyős projektorok három sorozatát mutatta be a cég. Az SP830 és SP831 irodai projektorokat 3500 és 4000 ANSI lumen fényerő valamint 1280×768 felbontású (WXGA) osztható képernyő jellemzi. Az osztott képernyőn egyszerre követhető nyomon párhuzamosan két bemutató, illetve zökkenőmentesebbé, követhetőbbé tehető az áttérés egyik anyagról, témáról a másikra.

A középvállalati MP730 irodai adatprojektort Brilliant Color II színjavító technológiával szerelték fel, WXGA (1280×800) felbontás és legfeljebb 4000 lámpaóra jellemzi. Általános célokra is már hat szegmensű színtárcsát alkalmaz a gyártó, ami a nem elsődleges színek terén is jobb eredményt ad, mint a régebbi 4 szegmensű megoldások. Különösen a bőrszínek, természetes árnyalatok terén tapasztalhatunk élőbb, jobb fény erejű megjelenítést a Brilliant Color II révén.

benq02.jpg

? Mozi a legkomolyabban, HD-ben - a cikk folytatása ť

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.