Hirdetés
. Hirdetés

Besokallt a Spotify, odacsap a csalóknak

|

A cég letiltja azokat a felhasználókat, akik az ingyenes változat meghekkelésével jutottak prémium szolgáltatásokhoz.

Hirdetés

Hirdetés

A Spotify megunta, hogy egyes felhasználók a szoftver módosításával kicselezik az ingyenes fiókok korlátozásait.

A cég dörgedelmes e-mailt küldött az app meghekkelt változatát használóknak, melyben közli, hogy letiltotta a fiókjukat. A felhasználók újraindíthatják a fiókot, ha törlik a kalózszoftvert, és letöltik a hivatalos Spotify appot.

A Spotify ingyenes változatára 88 millióan regisztráltak, de sok webhely kínál letöltésre olyan felokosított Spotify telepítő fájlokat, amelyek bizonyos fizetős funkciókhoz juttatják a felhasználót. A potyázónak csak annyit kell tennie, hogy regisztrál az ingyenes változatra, majd letölti a kalózváltozatot, és beírja az azonosítóit.

A meghekkelt verzió nem változtatja át az ingyenes fiókot prémiumra (a magasabb hangminőséghez például nem biztosít hozzáférést), de lehetővé teszi többek közt a korlátlan számú átugrást.

Nem tudni, hányan csaltak az appal, de az biztos, hogy a 71 millió fizetős felhasználóval rendelkező cégnek nincs könnyű dolga, ha érdemi  profitot akar kicsikarni a szerény árréssel dolgozó streamelésből.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.