Hirdetés
. Hirdetés

Béta tesztelőket keres az ESET

|

Az ESET az új üzleti termékeinek nyilvános tesztelésére ezúttal az IT rendszergazdákat kérte fel.

Hirdetés

Az ESET bejelentette az üzleti felhasználók részére kifejlesztett új termékeinek béta verzióit, amelyek az Endpoint Security béta és Endpoint Security Suite béta névre hallgatnak.  Az új üzleti megoldások a felhasználók számára tavasztól lesznek elérhetőek. A két szoftver már letölthető a fejlesztő oldaláról.

 



A következő generációs védelmi megoldások proaktív védelmet jelentenek az informatikai eszközökre leselkedő minden veszéllyel szemben. A kis rendszerigényű védelem és fejlett távmenedzselhetősége révén - bármilyen méretű vállalkozás számára ideálisan testre szabható megoldás. A mindkét szoftvercsomaghoz tartozó Remote Administrator 5 béta tartalmazza a Web Dashboards-ot és a Role Based Administration-t, amelyek a munka különböző szintű automatizálását, és a végpontok minden elképzelhető módon történő távvezérlését lehetővé teszik. Az új megoldások (az olyan – már bizonyított – funkciókkal ötvözve, mint a Live Grid, a HIPS vagy a Vírus adatbázis/Program modulok visszaállítása) hasznosak lehetnek az IT-szakemberek és rendszergazdák számára.

A zászlóshajó Endpoint Security Suite rendelkezni fog tűzfallal, web-kontrollal és spamszűrővel, míg az Endpoint Security ezek nélkül a modulok nélkül jelenik meg. Mindkét termék része a  Remote Administrator 5. A két termékcsoport végleges verziójának piacra dobását az idei évre tervezi az ESET, a jelenlegi béta-kibocsátás célja az, hogy a cég meghallgathassa üzleti ügyfelei igényeit, javaslatait, hozzászólásait.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.