Hirdetés
. Hirdetés

Bika módot kap a Windows 10

|

Az "Ultimate Performance" beállítás csak a Windows 10 Pro for Workstationsban lesz elérhető.

Hirdetés

Hirdetés

Új energiakezelési sémával bővítette a Microsoft a Windows 10 Pro for Workstationst, amelynek segítségével a teljesítményigényes felhasználók még többet hozhatnak ki gépükből.

Az új beállítási mód a márciusban vagy áprilisban várható következő Windows frissítéssel jelenik meg. Nagyteljesítményű munkaállomások számára tervezték, és olyan energiakezelési lehetőségeket tartalmaz, amivel minden csepp tudás kipréselhető a rendszerekből.

A jelenlegi, nagyteljesítményű sémára épülő "Ultimate Performance" extra finomhangolással eltünteti a mikro-késleltetéseket: ez érintheti a hardvert, és jóval több energiát fogyaszt, mint a kiegyensúlyozott alapbeállítás.

Az akkumulátoros rendszereken a Microsoft nem is engedi használni, így kizárólag a csúcsszintű munkaállomások gazdái örülhetnek neki. És mivel a Windows 10 Pro Workstationshoz kötődik, értelemszerűen a játékgépeken se aktivizálhatjuk.

Ezt a Windows 10 változatot egyébként tavaly vezette be a Microsoft a szerver fokozatú PC-k és teljesítményigényes felhasználók számára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.