Hirdetés
. Hirdetés

Bill Gates mint amerikai alelnök?

|

A Microsoft legendás alapítója is rajta volt Hillary Clinton listáján.

Hirdetés

Az Apple vezérigazgatója, Tim Cook, és a Microsoft alapítója, Bill Gates is rajta volt Hillary Clinton demokrata párti elnökjelölt alelnökjelölti listáján a WikiLeaks által közzétett egyik e-mail szerint. A John Podesta kampányfőnök által március 17-én küldött üzenet a két technológia titánt 37 másik személy mellett nevezte meg, mint potenciális alelnökjelölteket. Érdekesség, hogy a bő lista tartalmazta Gates feleségét, Melinda Gates-t is, akivel közösen hozták létre a nevüket viselő jótékonykodási alapítványt. Az egyelőre nem derült ki, hogy a technológiai vezetők a kiválasztás mely fázisáig jutottak el. Clintonék végül is Tim Kaine virginiai szenátort választották alelnökjelöltnek.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.