Hirdetés
. Hirdetés

Biztonságos fényképtárolás a Synology megoldásával

|

"A Synology biztosítja számomra, hogy csak a munkámra kelljen figyelnem. A képeim tárolásáról, biztonságáról és elérhetőségéről ők gondoskodnak." - Balassa László szabadúszó fotós.

Hirdetés

Balassa László szabadúszó fotós, akinek ügyfelei között megtalálható a Keystone, az Amnesty International, a National Geographic, a gyermekrák alapítványok és a koraszülött gondozó klinikák. Immár 13 éve tevékenykedik fotósként, az utóbbi négy év során főként önkéntesként, jótékonysági alapon. Fényképei gyakran szerepelnek sajtóközleményekben, kiállításokon és a fent említett szervezetek kiadványaiban.

Legutóbb, mint ahogy mindig, egy külső merevlemezre mentette fotóit, de sajnálatos módon soha nem készített róluk tartalékmásolatot, így összes munkája elveszett, amikor a külső merevlemez valamiért meghibásodott. Nem kevesebb, mint 521 gigabájtnyi munkája veszett kárba. Fotós tevékenysége rendkívül fontos partnerei számára a támogatásszerző kampányokhoz. A fényképeket nem lehet újra elkészíteni, a fotókon megörökített helyzetek mindig egyediek.

Balassa a legtöbb esetben nem kér pénzt a fotózásért, és megpróbál mindenhol segíteni, ahol csak teheti. Amikor műtéteket, egy halálos beteg gyermek életének utolsó másodperceit vagy egy nyomornegyedben élő 16 fős család szegényes ebédjét fotózza, ezek a pillanatok megismételhetetlenek. Ezért egy 100 százalékosan megbízható tárolási megoldásra van szüksége, amely távolról is elérhető, hogy be tudja mutatni fotóit bárhol és bármikor. "Az én témáim esetében nincs második esély." - mondja Balassa László.

Balassa László munka közben Fotó: Budai Katalin

Találkozás a Synologyval                                    
Egyik előadásában Balassa László megemlítette szerencsétlen kalandját a külső merevlemezzel, mint egy példát az adatvesztésre, figyelmeztetve ezzel a hallgatóságát a megelőzés fontosságára. Az előadást követően bemutatták neki a Synology magyarországi disztribútorának a képviselőit.

Jelenleg Balassa László a Synology kiváló rendszere segítségével osztja meg fotóit partnereivel. A Keystone és a National Geographic ugyancsak ezen a rendszeren keresztül tekinti meg kényelmes módon Balassa fotóit és fotósorozatait, melynek révén egyszerre több fényképet tudnak kiválasztani. A kórházakhoz ugyancsak a Synology rendszerén keresztül kapcsolódik, ami nagyon hasznos, különösen ha figyelembe vesszük, hogy a klinikákon és műtőkben készült fényképek rendkívül bizalmas, nem nyilvános anyagok, vagyis nem oszthatók meg egy nyilvános felhőben a weben. Ezekre az alkalmazásokra a Synology tökéletes megoldást kínál.

Ideális megoldás
"A Synology alapvető változást hozott az életembe és munkámba. Fogalmam sincs, hogyan tudtam eddig meglenni a vállalat megoldása nélkül." - mondja Balassi, aki főként a File Station és a Photo Station alkalmazásokat használja fényképei kezeléséhez a DiskStation rendszeren.

Balassa László immár folyamatosan élő kapcsolatban van partnereivel. Fényképei biztonságban vannak, nem fenyegeti őket sem az adatvesztés, sem az illetéktelen kezekbe kerülés veszélye. Extra haszonként összes családi fotóját, privát képeit, valamint kedvenc filmjeit és zenéit is ide gyűjtheti.

A megbízható tárolórendszer, a folyamatos működés és a fényképek távolról való elérhetősége révén a Synology rendszere jelenti a legjobb megoldást Balassa összes problémájára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.