Hirdetés
. Hirdetés

Blokkolják a Facebookot

|

Korlátozták a közösségi médiához való hozzáférést a pánikhangulat kialakulásának megakadályozására.

Hirdetés

Sajtóértesülések szerint a tegnapi, ankarai terrortámadást követően a török kormány tilalmat vezetett be a közösségi média weboldalakra vonatkozólag az eseménnyel kapcsolatos híresztelések terjedésének, az esetleges pánikhangulatnak a megakadályozására. Ennek eredményeképpen országszerte elérhetetlenné vált a Facebook és a Twitter. További intézkedéséként a helyi állami hírközlési hatóság, az RTÜK betiltotta a robbantás által okozott károkat és a megölt áldozatokat ábrázoló képek és filmfelvételek sugárzását. Törökországban már korábban is volt példa hasonló korlátozásokra. Tavaly a Facebookot, a Twittert és a YouTube-ot tiltották be egy időre, mert a török miniszterelnök tevékenységét kritizáló tartalmak jelentek meg rajtuk.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.