Hirdetés
. Hirdetés

Böngészést gyorsító billentyűparancsok a Windowsban

|

Pörgesse fel böngészője kezelését az alábbi billentyűparancsokkal.

Hirdetés

Hirdetés

Sok esetben a klaviatúra nyomogatásával sokkal gyorsabban célhoz érünk, mint az egeres navigációval. Az alábbi billentyűkombinációk az Internet Explorerben, a Microsoft Edge-ben, a Mozilla Firefoxban és a Google Chrome-ban egyaránt működnek.

- Alt + D. A kurzort a böngésző címsorába röpíti.
- Ctrl + W vagy Ctrl + T. Böngészőlap bezárása vagy megnyitása.
- Ctrl + Shift + T. Az utoljára bezárt böngészőlap újbóli megnyitása. (Nagyon hasznos, ha véletlenül bezártunk egy böngészőlapot, és nem tudjuk a weboldal címét.)
- Ctrl + plusz vagy Ctrl + mínusz. Felnagyítja vagy lekicsinyíti a weboldalt. Az eredeti, változtatás nélküli állapotba való visszaállítás: Ctrl + 0.
- Ctrl + Tab vagy Ctrl + Shift + Tab. A következő böngészőlapra lépés balról jobbra, illetve jobbról balra.
- Alt + jobbra nyíl vagy Alt + balra nyíl. Előre vagy vissza lépés a meglátogatott oldalak között. A böngésző előre és vissza gombjainak funkcióját valósítja meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.