Hirdetés
. Hirdetés

Boszorkánykonyhát nyit a YouTube

|

Új szolgáltatások jelentek meg a YouTube videomegosztó oldalon. Az újdonságok a tulajdonos Google növekvő befolyását jelzik.

Hirdetés

A népszerű videomegosztó site-on ezentúl a felhasználók rövid filmjeiket kategóriák szerint tudják majd rendszerezni. A YouTube oldalán megjelent információk szerint - a tulajdonos Google által megteremtett divatot követve - ezentúl itt is lehetőség lesz arra, hogy a felhasználók béta változatú szolgáltatásokat teszteljenek. A tesztelés helyszíne a TestTubelesz, ahol a YouTube mérnökei és a fejlesztői olyan "recepteket és kotyvalékokat tesztelnek, amelyek még nincsenek egészen kisütve" - fogalmaznak az illetékesek. A próbálkozásokhoz a felhasználók is hozzászólhatnak.

Máris két új szolgáltatást lehet tesztelni az oldalon: ezek az AudioSwap és a Steams név alatt futnak. Az AudioSwap segítségével a felhasználók zenei aláfestést szerkeszthetnek rövidfilmjeikhez, ehhez a különböző művészek és zenei kiadók birtokában lévő dalokat használhatják. A YouTube több művésszel is szerződést kötött, hogy pontosan kikkel, nem tudni.

ytswap.jpg

A Streams segítségével a felhasználók egy online YouTube-szobát hozhatnak létre, ahol valós időben nézhetik egymást, miközben videofájlakat küldözgetik.

ytsteams.jpg
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.