Hirdetés
. Hirdetés

Brother: totális uralom olcsóbb multifunkcióssal

|

Felhasználónként és fuinkciónként korlátozható az új Brother DCP-8085DN használata

Hirdetés

 

Gyorsra sikeredett a Brother DCP-8085DN. A 30 lap/perc a nyomtatási és a másolási sebességű monokróm lézeres multi a közlemény szerint az első nyomatot 8,5 másodpercen belül állítja elő. Sokkal többet nyomnak azonban a latban képességei. Lehetővé teszi az automatikus kétoldalas nyomtatást, másolást és szkennelést. Használható hálózati nyomtatóként és szkennerként is. A mellékelt ControlCenter3 beolvasószoftverrel egyéni beállításokat végezhetünk: kiválaszthatjuk a szkennelés helyét, a fájl formátumát, a felbontás mértékét. Nem kell feltétlenül szoftverrel bajlódni, USB eszközre is képes beolvasni a készülék. A DCP-8085DN támogatja az USB vagy PictBridge (digitális fényképezőgép) forrásból történő nyomtatást.

 

 

brother dcp-8085dn

 

 

Kétoldalas nyomtatással valamint másolással és a tonertakarékos üzemmóddal ad lehetőséget a spórolásra és a környezet kímélésére a DCP-8085DN, a készülék rendelkezik a szigorú környezetvédelmi követelményeket támasztó német Blue Angel minősítéssel. A normál méretű kellékanyagon kívül nagy kapacitású, 8000 oldal nyomtatására elegendő TN-3280 típusú tonerkazetta is használható hozzá, ami szintén takarékossági szempontból előnyös. Ugyancsak a pénztárcakímélésben van szerepe az elkülönített tonernek és dobegységnek. Az 50 lapos duplex automata dokumentumadagolóval időt takaríthatunk meg, hiszen nagymértékben felgyorsítja a többoldalas dokumentumok kezelését.

 


Az új multifunkciós nyomtatón felhasználónként korlátozhatók a számítógépről való nyomtatás, az USB-ről történő közvetlen nyomtatás, másolás és szkennelés funkciók, így csak illetékes személyek használhatják az eszközt. Hasznos lehet a biztonsági nyomtatás funkció, ami PIN kódhoz köti a nyomat átvételét.

 

A DCP-8085DN bruttó 150 ezer forint alatti áron érhető el itthon.

 

 

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?
Irány a PC World Nyomtatóbázis!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.