Hirdetés
. Hirdetés

Brother nyomtatóújdonságok

|

Megújította tintasugaras és lézeres nyomtatóválasztékát a Brother. Az új modellek között WLAN-csatlakozású is szerepel.

Hirdetés

A japán Brother cég idén ünnepli alapításának századik évfordulóját. Ebből az alkalomból a Brother termékek minden kategóriája egy "Anniversary" változatot is kapott a kerek évforduló alkalmából, plusz ajándékszoftverekkel és kellékekkel is kiegészült (alsó képünkön a DCP-350C modell).

A Brother új tintasugaras, multifunkciós nyomtatócsaládja a BH7e széria. A BH7e család LCD kijelzős tagjainál beépített program ad segítséget a számítógép nélküli képszerkesztéshez. Magán a nyomtatón lehet korrigálni a vörösszem effektust, részletet nagyíthatunk, nyomtathatunk fekete-fehér vagy szépia képet. A DCP-770CW típus megnövelt, 3,3 hüvelykes kijelzővel és wlan csatolóval is rendelkezik. Ez az első vezeték nélküli, tintasugaras hálózati nyomtató, melyet a Brother Magyarországon is forgalmaz. A készülékekhez a cég ajándék fotószerkesztő szoftvert biztosít, és automatikus elérhetőséget az internetes Brother Creative Centerhez. Itt a felhasználók számára technológiai segítség érhető el a minél tökéletesebb fotónyomtatáshoz, valamint kész fotókeretek, naptárak, fotóalbumok is letölthetők.

dcp_350.jpg

Másik újdonság az Innobella rendszer, amely minőségromlás nélkül csökkenti az egyes képpontokhoz szükséges tinta mennyiségét. A gépekben megújult az OCR (optikai karakterfelismerő) szoftver is, továbbá az USB-csatlakozón keresztül nem csak közvetlenül, számítógép nélkül nyomtathatunk képeket, de pendrive-ra szkennelhetünk is. A képeket a hálózati nyomtatók nem csak helyi adattárolókra tudják menteni, de akár egy előre meghatározott internetes szerverre is. A BH7e termékcsalád a műveletek során JPG, TIFF és PDF formátumokat támogat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.