Hirdetés
. Hirdetés

Brutális lesz az iPhone 8 mindkét kamerája

|

Ha minden igaz, elöl és hátul is 4K videót tud majd 60 fps mellett.

Hirdetés

Az Apple nemrég kiszivárgott HomePod firmware-e betekintést enged az iPhone 8 tervezett szolgáltatásaiba, és a kamera újdonságairól is érdekes információkkal szolgál.

A kód arra enged következtetni, hogy az új mobil első és hátsó kamerája is 60 fps-sel tud majd 4K videót rögzíteni, és így a jelenlegi okostelefonokon elérhető legmagasabb felvételi minőséget biztosítja.

Jelenleg az iPhone 7 sorozat csak 30 fps mellett képes 4K-ra, és ezt is csupán a hátsó  kamerával. Az előoldali kamera csupán 1080 képpontos felbontást tud.

Fontos hangsúlyozni: az a körülmény, hogy a kód ott szerepel a firmware-ben, még nem jelenti biztosan azt, hogy a szolgáltatás valóban működni is fog a legújabb iPhone modellben. Az is lehet, hogy az Apple egy későbbi mobil számára tartogatja ezt a nagy ugrást.

Az iPhone 8-ban ezen kívül is számos újdonság várható, és minden egyes továbbfejlesztés növeli a hiba esélyét - márpedig a Samsung és a Huawei szorításában az Apple a legapróbb bakit sem engedheti meg magának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.