Hirdetés
. Hirdetés

Brutális üzemidő-növekedést ígérnek a Snapdragon 835-ön futó Windows 10-eszközök

|

A fél világ izgatottan várja a Snapdragon 835-ös Windows 10-gépeket. Megnéztük, hogy miért.

Hirdetés

Bár még egyetlen, Snapdragon 835-re épülő Windows 10 PC-t sem jelentettek be, a HP, a Lenovo és az Asus már megerősítette, hogy mindenképp kijön ilyenekkel. Az első fecskék még idén megjelenhetnek, áruk 400-700 dollár között várható.

De mitől olyan izgalmasak ezek a gépek, és miben nyújtanak többet, mint Intel-processzoros társaik?

Az egyik nagy előnyük a hosszabb üzemidő. A 10 nanométeres Snapdragon 835 két okból is javulást ígér ezen a téren: a lapka és a hozzá tartozó áramkör körülbelül harminc százalékkal kisebb, mint a riválisok, így több hely jut az akkumulátornak, emellett a BIGlittle architektúrának köszönhetően kevesebbet fogyaszt.

A Qualcomm "egész napos" működést ígér, ami annyit jelent, hogy ötven százalékkal  hosszabb üzemidőre számíthatunk, mint a vetélytársak termékeinél.

A új eszközöknek ezenkívül van még egy vonzó tulajdonságuk: a Snapdragon 835-be integrált Gigabit X16 LTE révén állandó kapcsolatot biztosítanak, amit főleg a fiatalabb felhasználók fognak értékelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.