Hirdetés
. Hirdetés

Brutálisan felgyorsult az új Firefox

|

A Mozilla nyolcvan százalékos gyorsulásról beszél.

Hirdetés

Hirdetés

A Mozilla kiadta a Firefox 67-t Windows, macOS és Linux rendszerekhez.

A fejlesztő szerint az új böngésző nyolcvan százalékkal gyorsabb, mint elődje, szabályozhatóvá vált benne a kiegészítők működése privát böngészési módban, és a biztonsági mérnökök 21 sebezhetőséget is kijavítottak, amelyek közül kettő a "kritikus" veszélyzónába esett

Ami a legfontosabb újdonságot, az ugrásszerű gyorsulást illeti, a fejlesztő szerint ezt több trükk alkalmazásával érték el. Az egyik ilyen a szkriptek ésszerű rendezése, melynek során a böngésző eldönti, mit kell először végrehajtania, és mi az, ami várhat.

A nem használt lapokat a böngésző felfüggeszti, ha a rendelkezésre álló memória mérete négyszáz megabájt alá esik, és a lapok tartalma akkor töltődik be újra, ha a felhasználó megnyitja őket.

A böngésző frissítéshez kattintsunk a böngészőablak jobb felső sarkában látható, három kis vízszintes vonalat ábrázoló gombon, a lenyíló menűből válasszuk ki a Súgó, majd pedig A Firefox névjegye lehetőséget, és a megjelenő ablakban kattintsunk az Újraindítás a Firefox frissítéséhez feliratú gombon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.