Hirdetés
. Hirdetés

Budapesten a játékipar nagyágyúi

|

A leggyorsabb jelentkezők kedvezményes belépővel látogathatják meg az Epic Games, a Crytek vagy a hazai fejlesztőstúdiók képviselőinek előadásait.

Hirdetés

Az első hazai játékfejlesztői találkozó, a Game Developers Forum tavalyi nagy sikert aratott, erre való tekintettel 2008-ban az IDG Hungary és az MCB - a Microsoft Xbox, az Electronic Arts és a CD Projekt kiemelt támogatásával - ismét megrendezi a szakma és a nagyközönség érdeklődésére egyaránt számot tartó eseményt. A rendezvényre 2008. május 17-én, szombaton kerül sor, helyszíne pedig a Palace Cinemas MOM Park lesz.

A Computerworld és a GDF 2008 különleges akciója most lehetőséget nyújt arra, hogy az érdeklődők korlátozott darabszámban kedvezményes jegyeket vásároljanak a rendezvényre. Aki az első tíz között regisztrál a GDF 2008 oldalon, az mindössze 2990 Ft + áfa áron juthat be Kelet-Közép Európa legnagyobb játékfejlesztői konferenciájára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.