Hirdetés
. Hirdetés

Bugmentesítés után startolhat a MOL BUBi

|

A BKK közlése szerint a rendszer átadás előtti állapotban van.

Hirdetés

Jelenleg az egyedi szoftverek végleges illesztését, finomhangolását végzik, amelyek kiküszöbölik a még fennálló egyes szoftveres hibákat.

Hirdetés

Ezt követően mintegy ezer toborzott felhasználóval nyilvános próbaüzem kezdődik, ez után adhatják át a közösségi kerékpáros rendszert. Hangsúlyozzák: a rendszer belső tesztje továbbra is folytatódik, amely a MOL BuBi kerékpárok utcai jelenléte nélkül aligha lenne lehetséges.

Közölték azt is: visszautasítják az MSZP azon vádját, amely arra enged következtetni, hogy a kerékpárok kihelyezésének bármi köze lett volna az április 6-ai parlamenti választáshoz.

Az MSZP csütörtökön sajtótájékoztatón tudakolta a rendszer indulásának időpontját a fővárosi városvezetéstől. Tüttő Kata, az MSZP európai parlamenti képviselőjelöltje, a párt fővárosi frakcióvezető-helyettese emlékeztetett arra, hogy a kölcsönözhető biciklik már egy hónapja kint vannak a fővárosi gyűjtőállomásokon, de azóta sem lehet őket használni.

 

Arra vigyázott a városvezetés, hogy úgy mint a Várkert Bazár esetében, ezek a biciklik kikerüljenek még április 6-a, a választás előtt - közölte a politikus.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.