Hirdetés
. Hirdetés

Calgoo Calendar Free 1.6.3

|

E naptárprogram nem csak a saját formátumát támogatja, hanem más alkalmazásokkal is képes együtt dolgozni.

Hirdetés

A kis, önálló alkalmazások készítői gyakran követik el azt a hibát, hogy saját adatformátumot használnak, és nem tudnak más – ismertebb – programok dokumentumaival dolgozni. Szerencsére a Calgoo Calendar fejlesztője ennél okosabb volt: naptárprogramja képes adatait szinkronizálni a Google Calendarrel, az Outlook naptárával, valamint az iCal formátumot is támogatja. Használatához telepítenünk kell a Java-futtatókörnyezetet: ha ez nem lenne fent gépünkön, akkor telepítőcsomagja ezt elintézi helyettünk.

 

calgoo_.jpg

 

A program segítségével egyszerre több naptárat kezelhetünk, mindegyiket saját színkóddal ellátva, és akár más és más ország állami ünnepnapjait alkalmazva rájuk. A több naptár tartalmát egyszerre (az ingyenes verzióban maximum hármat) és külön-külön is nézegethetjük, továbbá mindegyikük tartalmazhat időpontokat, kontaktokat és végrehajtandó feladatokat is. További érdekessége, hogy előjegyzési naptárunkat megoszthatjuk a Facebook közösségi portálon található barátainkkal is, így ők is látják, hogy mikor érünk rá találkozni velük.

 

Akárcsak a többi naptárprogram, a Calgoo is tartalmaz napi, heti és havi nézetet, valamint egy teljes feladatlistát is. Kezelése nagyon egyszerű, felülete áttekinthető – azoknak ajánljuk, akik egy alapszintű naptárprogramot keresnek, amelynek bejegyzéseit szinkronizálni tudják más alkalmazásokkal.

 

 

Adatok

  • Napi, heti és havi nézet
  • Facebook-támogatás
  • Outlook- és Google Calendar-szinkronizáció
  • iCal formátum támogatása
  • Kicsit többet tudó, 30 dolláros Pro változat
  • Windows (Vista is), Mac OS és Linux változatok
  • Fejlesztő: Calgoo Software
  • Ingyenes

 

 

Értékelés

Hátrány: Java-futtatókörnyezet szükséges hozzá

Teljesítmény: 4,5

Szolgáltatás: 3,5

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.