Hirdetés
. Hirdetés

Canon imageRUNNER: monokróm olcsóbban

|

A válság trendjeinek megfelelően ahol lehet, színesről monokrómra váltunk vissza és jobban ügyelünk a villanyszámlára is. A Canon ehhez igazodva szabványos energiafogyasztási értékeket is megad új imageRUNNER nyomtatóihoz, és az olcsóbb monokróm nyomtatás mellett kedvezőbb áramfogyasztást ígér.

Hirdetés

A Canon bejelentette új kompakt, fekete-fehér, A3-as multifunkciós nyomtatóit, az imageRUNNER 2500 és az imageRUNNER 2300 családot. Az újdonságok az elődmodelleknél termelékenyebb és költséghatékonyabb fekete-fehér nyomtatást, másolást, színes lapolvasást és dokumentumkezelést ígérnek kis- és közepes méretű munkacsoportok, valamint szervezetek számára. A két sorozattal olyan területre összpontosít a gyártó, ahol további költségeket lehet lefaragni a színes nyomtatás mellőzésével. További költségkímélő tényezőként a Canon a készülékek kiemelkedően alacsony tipikus energiafogyasztási értékekeit (TEC) ajánlja a cégek figyelmébe.

imageRUNNER 2500 - akár e-Maintenance szolgáltatással

Az imageRUNNER 2500 termékcsalád tíz kompakt eszközből áll, és a jelenlegi iR 2018/30 sorozatot váltja fel. Magasabb teljesítményt és rövidebb válaszidőt ígér a gyártó, az új modellek nagy papírkapacitás mellett percenként akár 45 oldal nyomtatására is képesek, és az első példányok alig 3,9 másodperc után készülnek el (gyári specifikációk). A felhasználók gyorsan és egyszerűen olvashatnak be és küldhetnek el színes dokumentumokat vagy akár tömörített PDF fájlokat hálózati helyekre és FTP-szerverekre, valamint a Canon i-Send szolgáltatás esetén az e-mail címekre.

A 2500-as sorozat nagyméretű, intuitív érintőképernyője megkönnyíti a kezelést, valamint közvetlenül USB-meghajtóra is lehetővé teszi a beolvasást. Az automatikus kétoldalas nyomtatás és a választható belső tűzés idő- és munkamegtakarítást eredményezhet. Az imageRUNNER 2500 sorozat tagjai nagyobb teljesítményű dobegységgel rendelkeznek az elődeiknél, ami csökkenti a karbantartáshoz szükséges időt. Minden modell támogatja a PCL- és a PostScript-nyelveket, így minden meglévő irodai informatikai rendszerebe integrálható. Az iW Management Console segítségével felügyelhetők a hálózaton működő MFP-készülékek. A temrékcsalád kompatibilis a Canon e-Maintenance szolgáltatásával, amelynek keretében a szervizpartner azonnali értesítést kap a szolgáltatást érintő eseményekről. Az e-Maintenance, az automatizált leolvasással és a fogyóanyagok figyelésével csökkenti az adminisztratív terheket.

imageRUNNER 2300 - kisebb munkacsoportoknak

A belépő szintű imageRUNNER 2300 sorozat olyan kisebb munkacsoportok és szervezetek számára készült, amelyeknek napi szinten nincs szükségük a színes nyomtatásra. Az új eszközök az iR 2318L modellt váltják fel, maximális teljesítményük 20 lap/perc nyomtatáskor, a gyártó emellett rövid válaszidőt is ígér. Ötsoros LCD-kijelzővel rendelkeznek, a beolvasás lehetőségét is biztosítják.

Mindkét sorozat rendelkezik EnergyStar-minősítéssel, és alacsony TEC-értékeiknek köszönhetően energiahatékonyság szempontjából a gyártó szerint kategóriájuknak vezető készülékei. Az új imageRUNNER 2500 sorozat fogyasztása alvó állapotban alig 1,5 W.

A Canon imageRUNNER 2500 sorozat tagjai a Canon imageRUNNER 2520/i, 2525/i, 2530/i, 2535/i és a 2545/i (baloldali képünkön). A Canon imageRUNNER 2300 sorozat tagjai a Canon imageRUNNER 2318 (jobboldali képünkön) és 2320. Európában mindkét termékcsalád 2010. februárjától elérhető.


Tipikus fogyasztás összevethetően, szabvány szerint

Örvendetes tendencia, hogy mind több kulcsfontosságú adatot összevethető, szabványosított mérési módszerek alapján adnak meg a gyártók. Ma már a kellékanyagok kapacitása mellett ilyen a sebesség és az energiafogyasztás is.

A Typical Electricity Consumption (TEC) érték kilowattórában (kWh) mutatja a termék jellemző heti fogyasztását. A tesztelés módszertanát az EnergyStar határozta meg. Az imageRUNNER 2300 és az imageRUNNER 2500 sorozat az alábbi TEC adatokkal rendelkeznek:

- imageRUNNER 2318: 1,015 Wh
- imageRUNNER 2320: 1,123 Wh
- imageRUNNER 2520: 0.95 kWh
- imageRUNNER 2520i: 0.95 kWh
- imageRUNNER 2525: 1.12 kWh
- imageRUNNER 2525i: 1.12 kWh
- imageRUNNER 2530: 1.39 kWh
- imageRUNNER 2530i: 1.41 kWh
- imageRUNNER 2535: 1.99 kWh
- imageRUNNER 2535i: 2.03 kWh
- imageRUNNER 2545: 2.24 kWh
- imageRUNNER 2545i: 2.25 kWh

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.