Hirdetés
. Hirdetés

CRM funkció az Iroda++ új verziójában

|

A rEVOLUTION Software bemutatta az Iroda++ integrált ügyviteli rendszerének legújabb, 6.18-as verziószámú változatát, amelyben az irodától rendszeresen távol dolgozó munkatársak igényei kerültek előtérbe.

Hirdetés

A rEVOLUTION CRM Partnerkezelő funkcióit a kis- és középvállalati körbe tartozó felhasználók utazó ügynökei, területi képviselői vagy külföldi utakra járó munkatársai laptopjaikon út közben is használhatják. Az adatokat az irodába visszaérve szinkronizálhatják a központi adatbázissal.
Az új verzióban több új funkcióival bővült a házi pénztár modul is: mostantól a bizonylatok példányszámozása és dátumfigyelése könnyedén megoldható, a címletezés funkció révén pedig a pénztárból csak azt lehet kiadni, ami ott valóban megtalálható. A normál jóváírásoknál már számlaszám is rögzíthető, amelynek segítségével lehetőség nyílik a pénztárbizonylat sorokhoz a kapcsolódó számlaszám rögzítésére.

Megújult a kereskedelemi modul is, amely több olyan apró, de fontos és praktikus elemmel bővült, mint például az egy bizonylaton szereplő azonos cikkek összevonása, a költséghely cikkhez rendelése, a munkaszám partnerhez rendelése és az alapanyagok FIFO értékének korrekciója. Emellett lehetőség nyílik a bizonylatoknál a göngyölegek figyelésére, az utólagos nyomtatásnál időszakszűrésre, illetve a szerződések beállításánál fix árhoz is százalékos kedvezmény megadására.

A rendszer legújabb verziója a kettős könyvvitelt vezetők számár is tartogat újdonságot a főkönyvi felosztás funkciójával, amely révén az általános költségek szétkönyvelhetők. A modulban előre beállíthatók a felosztási szabályok és metódusok, amelyeket a könyvelésnél a program automatikusan végrehajt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.