Hirdetés
. Hirdetés

CRM - szolgáltatásként

|

A német gyártó szoftverszolgáltatásként kínálja személyre szabható CRM-rendszerét.

Hirdetés

Az Update Software AG új megközelítésű CRM-rendszerrel jelentkezett: az update.revolution testre szabható, iparág-specifikus szoftverszolgáltatásként (Software-as-a-Service, SaaS) kínál CRM-megoldást ügyfeleinek.

"Az update.revolutionnel akár a legbonyolultabb CRM-rendszer megvalósítása esetén is cégünk átvállal minden kockázatot az ügyféltől" - mondta Thomas Deutschmann, az Update Software AG vezérigazgatója. "Az ügyfélnek nem kell fizetnie a tanácsadásért, a testreszabásért vagy a műszaki támogatásért, csak az általunk üzemeltetett, egyedileg kialakított, moduláris felépítésű CRM-rendszer használatáért. Üzleti modellünk egyesíti a SaaS-koncepciót és a testre szabható, változó igényekhez alakítható CRM rendszert."

Az update.revolutiont elsősorban bankoknak, biztosítóknak, pénzügyi tanácsadó cégeknek, gyógyszeripari vállalatoknak, valamint gépipari és építőipar gyártó cégeknek ajánlják. A CRM-rendszer megvalósítása három fázisból áll: felmérés, bevezetés és folyamatos bővítés. Az Update azt ígéri, hogy az ügyfél akár a szerződés aláírásától számított 20 napon belül is elkezdheti használni az alkalmazást, a későbbiekben pedig a tapasztalatok alapján és a változó igényeknek megfelelően finomítható a rendszer működése. A megoldás infrastrukturális hátterét az IBM németországi adatközpontja biztosítja.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.