Hirdetés
. Hirdetés

Csak jövőre javítják az újabb Windows 10-hibát

|

Egyes rendszereken nem elérhetők a mappelt hálózati meghajtók több Windows-változatban.

Hirdetés

Hirdetés

Megerősítette a Microsoft, hogy a napokban újra kiadott, és az elmúlt hetekben javítgatott October 2018 Update-ben találtak egy újabb hibát, amelynek a kijavítása várhatóan csak 2019-ben történik meg. Arról van szó, hogy a Windowsba való bejelentkezést követően a mappelt meghajtók nem csatlakoznak a rendszerhez. A hiba a Windows 10 October Update mellett a Windows Server 2019-ben és a Windows Server 1809-ben is megtalálható.

Úgy lehet meggyőződni arról, hogy a hiba érinti a számítógépünket, hogy megnyitjuk a Fájlkezelőt, ahol probléma esetén egy piros X jelenik meg a mappelt hálózati meghajtókon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.