Hirdetés
. Hirdetés

Csak májusban jön a Windows 7 RC?

|

A NeoWin szerint a Microsoft módosította a Windows 7 menetrendjét, ami miatt május végére csúszhat a publikus RC megjelenése.

Hirdetés

A NeoWin portál módosította korábbi előrejelzését a Windows 7 kiadás előtti RC (Release Candidate) verziójának megjelenésével kapcsolatban, ami információik szerint május végén lesz elérhető a nagyközönség számára a Windows Server 2008 R2 RC verziójával együtt. A portál pár héttel ezelőtt még az április 10-i megjelenést prognosztizálta, de mint írják: "nagyon úgy tűnik, hogy a Microsoft módosította a Windows 7 menetrendjét".

Pontosabban későbbre tolta, hiszen a NeoWin szerint április végére a Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 „escrow build" megjelenése várható, amelyet a Microsoft csak néhány kiválasztott tesztelő számára tesz majd hozzáférhetővé, hogy azok elvégezzék az utolsó teszteléseket az új operációs rendszeren még az RC megjelenése előtt.

 

20090223-windows-7-rc.jpg
 

 

A Microsoft szóvivője az oldal információit nem kívánta megerősíteni. „Nincs semmilyen új információ, amit megoszthatnék Önökkel" - nyilatkozta az amerikai Computerworld kérdésére.

A korábbi hírek szerint egyébként az RC verzióba 36 új javítás kerül. Ezek közé tartozik például az Internet Explorer áttekerhető ablakrendszere, a megbízhatóbb internetes rádiózás, a továbbfejlesztett videó-visszajátszás digitális kamerákról. S ha például a Windows Media Player futásakor USB-s eszközt csatlakoztatunk, akkor - a panaszokra tekintettel - már nem szakad meg majd a lejátszás.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.