Hirdetés
. Hirdetés

Csendes áprilist zártak a mobilszolgáltatók

|

Eltekintve a hónap második felében az operátorokat hideg zuhanyként érő telefonadótól minden a szokásos mederben csordogált.

Hirdetés

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság nyilvánosságra hozta az áprilisra vonatkozó mobilos statisztikáit, amely szerint a mobil-előfizetések száma egy hónap alatt 38 ezerrel 11,596 millióra csökkent, míg a mobilnet-szerződéseké 57 ezerrel 2,399 millióra emelkedett.

(Nagyobb méret)


Az aktív (utolsó három hónapban forgalmat bonyolító) előfizetések száma a mobilozók körében 40 ezerrel 10,973 millióra csökkent, míg a mobilnet esetében 41 ezres növekedéssel 1,86 millióra nőtt. A telefonos statisztika szerint 100 főre 116,5 darab SIM-kártya jutott, a teljes előfizetői táboron belül pedig az első negyedév során 49,2 százalékra csökkent a feltöltősök tábora – ez 0,4 százalék mínuszt jelent a tavalyi utolsó negyedévhez képest.

(Nagyobb méret)


A szolgáltatók részesedése mindkét piacon lényegében stagnált, áprilisban is csak a szokásos néhány tized százalékos mozgás volt megfigyelhető köztük. A mobilos hangjelentés alapján a Telenor / T-Mobile / Vodafone aktív felhasználók alapján vett részesedése 31,7 / 45,76 / 22,55 százalékok voltak, ugyanilyen sorrendben és módszerrel a mobilnet-piacon az operátorok 29,17 / 47 / 23,72 százalékokat hasítottak ki a tortából.

(Nagyobb méret)

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.