Hirdetés
. Hirdetés

Csendes egerek a Logitechtől

|

Az M330 Silent Plus és az M220 Silent precíz navigációval és a kattintás érzetével érkezik.

Hirdetés

A Logitech bemutatta a vállalat történelmének első, csendes vezeték nélküli egereit, az M220 Silent-et és az M330 Silent Plus-t. A termékek a Logitechtől megszokott precizitást és strapabírást kínálják- csak kevesebb zajjal, olvashatjuk a kiadott közleményben.

A két új, csendes termékkel kompromisszumok nélkül lehet halkan dolgozni. A kattintás érzete ugyanolyan, mint egy hagyományos egérnél, viszont 90 százalékkal kevesebb zajjal jár. A Logitech Advanced Optical Tracking technológiájának köszönhetően pedig az egerek nagyon pontosak és szinte minden felületen működnek.

Mindkét egér vezeték nélkül használható a nano USB vevőegységgel akár 10 méterről is Windows, Mac, Chrome OS és Linux operációs rendszereken egyaránt. Az egerek mindemellett a Noise Abatement Society (egy zajszennyezés ellen küzdő szervezet) úgynevezett Quite Mark jelölését is megkapta.

A Logitech M330 Silent Plus 24 hónapos akkumulátor-élettartammal rendelkezik. Az egeret kontúros, puha gumi öleli körül, ami megfelelő jobbkezes fogást biztosít. Az M220 Silent akkumulátora 18 hónapig bírja. Kétkezes megoldással és kompakt mérettel rendelkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.